Παππάς: «Δεν θεωρώ ρεαλιστικό το σενάριο επιστροφής του Αλέξη Τσίπρα»

Τη γνώμη του για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε εκ νέου ο βουλευτής Πέτρος Παππάς

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ δήλωσε τα εξής:

«Το κόμμα με αυτή την ενότητα, όποια ενότητα υπάρχει αυτήν τη στιγμή, θα προσπαθήσει να πάει στις ευρωεκλογές. Η δική μου πεποίθηση και η διάθεση του κ. Κασσελάκη είναι ότι αν αμφισβητηθεί θα ζητήσει ξανά την εμπιστοσύνη της βάσης.

Για ένα ερωτηματολόγιο σηκώθηκε πάρα πολύ σκόνη, συνεχίζει να υφίσταται, τα μέλη συνεχίζουν να ψηφίζουν κανονικά, ο λόγος που ξεκίνησε όλη αυτή η αναταραχή εξηγήθηκε στα μέλη της ΠΓ. Ο πρόεδρος αμφισβητήθηκε για τις επιλογές του, ωστόσο μεταξύ τους δόθηκαν εξηγήσεις και η ΠΓ εξέδωσε ανακοίνωση ότι δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση του προέδρου.

Το τρίτο θέμα είναι ότι η ΠΓ συνεδρίασε χωρίς να λάβει υπόψιν το πρόγραμμα του προέδρου -ως όφειλε να λάβει- οπότε αναγκάστηκε να συνεδριάσει και μία δεύτερη μέρα για να είναι παρών ο πρόεδρος και αφού εξηγήθηκαν όσα έγραψε στην επιστολή του δια ζώσης, ύστερα την απέσυρε».

Ο πρόεδρος έχει λάβει εντολή μακράς πνοής, θα κριθεί το 2027 στις Εθνικές εκλογές. Από εκεί και πέρα αν οποιοσδήποτε θέλει να τον αμφισβητήσει ο πρόεδρος θα ζητήσει την αναβάπτιση της εντολής του από τη βάση του κόμματος».

Αναφορικά δε με τα σενάρια επιστροφής του Αλέξη Τσίπρα σημείωσε:

«Δεν καταλαβαίνω τη λογική; Πώς θα επιστρέψει; Δεν θεωρώ αυτό το σενάριο ρεαλιστικό».

(ΦΩΤΟ:Eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί