Ο Υφ. παρά τω πρωθυπουργώ «κλειδώνει» την 8ετία Μητσοτάκη

Τι κι αν ακόμα βρισκόμαστε στον πρώτο χρόνο της δεύτερης θητείας του;;

Με αφορμή το 15ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Θανάσης Κοντογεώργης, σε δήλωσή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», αναφέρει πως «η επέτειος των 50 ετών από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και από τη Μεταπολίτευση, αποτελεί μια ευκαιρία υπόμνησης των σημαντικών κατακτήσεων που έγιναν, για την εδραίωση της δημοκρατίας, την εμβάθυνση των θεσμών και τη διεύρυνση της κοινωνικής και οικονομικής ευημερίας, με τη χώρα μας σταθερό μέλος της ευρωπαϊκής κοινότητας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, και παρά τις κρίσεις που αντιμετωπίσαμε, η χώρα είχε σταθερά στραμμένο το βλέμμα μπροστά, σε μια πορεία προόδου και σύγκλισης με τις προηγμένες ευρωπαϊκές κοινωνίες. Με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνεχίζουμε καθημερινά, με σχέδιο και αισιοδοξία, την προσπάθεια για μια ισχυρή Ελλάδα σε μια καλύτερη Ευρώπη», καταλήγει.

Ενώ σε άλλη, σχετική, δήλωση, στο political.gr. μιλά για «κρίσεις που άφησαν ισχυρό αποτύπωμα σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο, αλλά ενίσχυσαν την αντίληψη ότι οι βιώσιμες λύσεις στα προβλήματα είναι οι ορθολογικές. Ότι προκαταλήψεις, ιδεολογήματα και επίπλαστες διαχωριστικές γραμμές δεν μπορούν να δώσουν απάντηση στις σύγχρονες προκλήσεις».

Κατά συνέπεια, συνεχίζει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, «οφείλουμε να συζητάμε ψύχραιμα και με επιχειρήματα για αυτά που μας συμφέρουν συλλογικά ως κοινωνία, να διακρίνουμε τον κανόνα από την εξαίρεση, να προγραμματίζουμε και να συντονίζουμε τις πολιτικές, να εκπονούμε σχέδια και μελέτες για να δίνονται λύσεις στα σοβαρά προβλήματα και στις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος, να αντιμετωπίζουμε τις χρόνιες υστερήσεις και να ενδυναμώνουμε τη χώρα στο εσωτερικό. Να προσπαθούμε συνέχεια να γίνεται η Ελλάδα καλύτερη.

Αυτή τη προσπάθεια για μια ισχυρή Ελλάδα σε πραγματική σύγκλιση με την Ευρώπη, πρωταγωνιστή στην περιοχή της και στον κόσμο, συνεχίζουμε εδώ και οκτώ χρόνια με πρόεδρο και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Με σχέδιο, ρεαλισμό και αισιοδοξία, και με την τόλμη και την αποφασιστικότητα της εμπειρίας προχωράμε μπροστά», καταλήγει ο Θ. Κοντογεώργης.

(απεμπε – φωτο:eurokinissi_

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί