«Νίκη» για ομόφυλα ζευγάρια: «Αρκετά διαίρεσε την κοινωνία ο Μητσοτάκης»

«Η Νίκη, ο πρόεδρος της και οι βουλευτές της, την ύστατη αυτή στιγμή, καλούμε τον πρωθυπουργό να μην προχωρήσει.

Αρκετά διαίρεσε την κοινωνία και το κόμμα του. Να αποσύρει το νομοσχέδιο. Καλούμε επίσης τους υπουργούς και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και των άλλων κομμάτων, που για λόγους συνειδήσεως είναι αντίθετοι, να μην υποχωρήσουν. Να έρθουν στην ολομέλεια και να μιλήσουν, να καταψηφίσουν, να μην κρυφτεί κανένας στην αποχή ή πίσω από καμία ίωση», είπε ο ειδικός αγορητής της «Νίκης» Γιώργος Αποστολάκης.

   Ο βουλευτής ανέφερε, εκ προοιμίου, ότι η Νίκη και οι άνθρωποι της, με την θέση τους, δεν αντιμάχονται όσους «αποκλίνουν» σεξουαλικά από την «παραδοσιακή και ευλογημένη ετερόφυλη σχέση», δεν επιζητεί τον κοινωνικό τους αποκλεισμό, ούτε κάθε είδους διακρίσεις σε βάρος τους και δεν διακατέχεται από πνεύμα αποστροφής ή μίσους. Αντίθετα, η Νίκη τους «αγαπά» ως «εικόνες Θεού», το ίδιο πολύτιμες «αλλά την απόκλισή τους την απορρίπτει γιατί, κατά την ορθόδοξη πατερική διδασκαλία, γεννά ένα πάθος που είναι εμπόδιο στη σωτηρία».

   Σε σχέση με το νομοσχέδιο, ο κ. Αποστολάκης είπε ότι στην έννοια του γάμου η προϋπόθεση της διαφοράς φύλου, λογίζεται ως πανανθρώπινο κεκτημένο. «Απορρίπτουμε το γάμο ΛΟΑΤΚΙ γιατί είναι αντίθετος στο νόμο του Ευαγγελίου και εμείς στη Νίκη, ποτέ δεν ντραπήκαμε να πούμε ότι οι πολιτικές μας επιλογές, στοιχούνται στο πνεύμα του Ευαγγελίου και της Ορθοδοξίας», είπε ο κ. Αποστολάκης και πρόσθεσε ότι η εντολή του «Δημιουργού» «αυξάνεστε και πληθύνεστε», δεν μπορεί να λειτουργήσει σε ένα ομόφυλο ζευγάρι. 

(απεμπε – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί