Νέος χαμός στους «Σπαρτιάτες»: «Δεν είμαι μπροστινός – Όποιος θέλει ας φύγει»

Νέες δηλώσεις έκανε νωρίτερα σήμερα από τη Βουλή ο αρχηγός των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας, στον απόηχο του χαμού που προκλήθηκε από την υποψηφιότητα Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων.

«Αποφασίσαμε να γίνει σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας την επόμενη εβδομάδα και να λυθούν τα όποια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί. Δεν αισθάνθηκα την ανάγκη να παραιτηθώ. Είμαι Σπαρτιάτης μόνος εναντίον όλων. Για μένα δεν υπάρχει κάτι άλλο, όποιος θέλει να μείνει ας μείνει και όποιος να φύγει ας φύγει».


Λίγο αργότερα, σχετικά με τη σχέση του με τον Ηλία Κασιδιάρη, αποκρίθηκε:

«Όπως έχω δηλώσει κατ’ επανάληψή το να σε στηρίξει ένας άνθρωπος και να πεις ένα ευχαριστώ από ευγνωμοσύνη δε σημαίνει τίποτα. Εκείνο που έχω να δηλώσω και το ’χω ξαναπεί βεβαίως είναι ότι ποτέ στη ζωή μου δεν υπήρξα ούτε μπροστινός ούτε εντολοδόχος

Το κόμμα Σπαρτιάτες το διοικώ εγώ. Βεβαίως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μπορεί να ενδεχομένως να έχουν είτε συναισθηματικούς δεσμούς είτε να μη γνωρίζουν καλά την λειτουργία ενός κόμματος ή την λειτουργία μέσα στο κοινοβούλιο.

Εμένα δε μ’ έχει πάρει κανένας τηλέφωνο και δε συνομιλώ με κανέναν. Και σας είπα ότι εντολές δεν έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου ούτε πρόκειται να πάρω από κανέναν.

Ενεργώ αυτοβούλως και βεβαίως σε συνεννόηση με τους βουλευτές μου έχουνε γίνει κι άλλα πράγματα δηλαδή πράγματα που έχουμε συζητήσει νομοσχέδια ή οτιδήποτε άλλο και τόσο προσέχω να το πω έτσι ώστε να μην κάνουν κάποια λάθη. Είναι καινούριοι κι αυτοί δεν έχουν πολιτική εμπειρία».

(eurokinissi photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί