Νέος χαμός μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ: «Καθύβριζε το κόμμα για να κάθεται σε υπουργικές καρέκλες δίπλα στον Βορίδη»

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα ανάμεσα στη βουλευτή β' Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Γ. Κασιμάτη και τον πρώην βουλευτή Γιάννη Ραγκούση.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ όπου ο κ. Ραγκούσης ζήτησε να μάθει τι προτίθεται να κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης με όσους δεν θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Η απάντηση του κ. Κασσελάκη είναι ότι θα έχουν κυρώσεις.

Η Νίνα Γ. Κασιμάτη θεώρησε ότι ο Γιάννης Ραγκούσης «έδειξε» εκείνη με αποτέλεσμα να ξεσπάσει εναντίον του μέσω των social media. Μεταξύ άλλων η κυρία Κασιμάτη είπε πως «όταν εκλεγεί βουλευτής» ο κ. Ραγκούσης «θα τον ειδοποιήσουμε». Μάλιστα χωρίς να τον κατονομάζει δήλωσε πως ο πρώην βουλευτής «πυροδοτεί την εσωστρέφεια στο κόμμα».

Φτάνοντας στο σήμερα υπήρξε ένα νέο επεισόδιο στην κόντρα της… Β’ Πειραιά καθώς ο Γιάννης Ραγκούσης με ανακοίνωσή του απάντησε στην Νίνα Γ. Κασιμάτη.

«Η κ. Κασιμάτη λίγη ώρα πριν αρνηθεί να υπερψηφίσει το νόμο -ταυτοτικής σημασίας για την αριστερά και τον προοδευτικό κόσμο- για την ισότητα στο γάμο, επέλεξε να μου επιτεθεί δημόσια, με τη γνωστή χυδαιότητα που την χαρακτηρίζει» αναφέρει ο κ. Ραγκούσης, για να προσθέσει πως «αποτελεί καταστατική υποχρέωση του Προέδρου και των Γραμματέων του κόμματος να προασπίσουν από τέτοιες αήθεις συμπεριφορές, την ελεύθερη, δημοκρατική λειτουργία των οργάνων και συνακόλουθα των μελών του κόμματος».

Αναλυτικά, η απάντηση του κ. Ραγκούση:

«Η κ. Κασιμάτη λίγη ώρα πριν αρνηθεί να υπερψηφίσει το νόμο -ταυτοτικής σημασίας για την αριστερά και τον προοδευτικό κόσμο- για την ισότητα στο γάμο, επέλεξε να μου επιτεθεί δημόσια, με τη γνωστή χυδαιότητα που την χαρακτηρίζει.

Ο λόγος;

Επειδή ως μέλος της Πολιτικής Γραμματείας – του ανώτατου, εκλεγμένου, καθοδηγητικού οργάνου του κόμματος – ζήτησα να μάθω την άποψη του Προέδρου για το ενδεχόμενο μη υπερψήφισης του συγκεκριμένου νομοσχεδίου από βουλευτές μας, χωρίς να αναφερθώ ονομαστικά σε κάποιον ή κάποια βουλευτή.

Τι απαντώ;

Ότι ισχύει απολύτως αυτό είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ :

«Η αποχή είναι για τους Βορίδηδες αυτού του τόπου.

Μας χωρίζει ηθική και αξιακή άβυσσος από αυτούς».

Και πράγματι, με χωρίζει ηθική και αξιακή άβυσσος από τους θηλυκούς Βορίδηδες.

Κατά τα λοιπά, αποτελεί καταστατική υποχρέωση του Προέδρου και των Γραμματέων του κόμματος να προασπίσουν από τέτοιες αήθεις συμπεριφορές, την ελεύθερη, δημοκρατική λειτουργία των οργάνων και συνακόλουθα των μελών του κόμματος».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν άφησε αναπάντητα τα όσα της καταλόγισε ο Γιάννης Ραγκούσης και έτσι το απόγευμα της Παρασκευής επανήλθε και πάλι μέσω των social media. «Δεν θα μπω σε συζήτηση με τους Ηρόστρατους της Δημοκρατικής Παράταξης. Όταν εμείς εγκαταλείπαμε τις θέσεις μας για να χτίσουμε τα μεγάλα κοινωνικά μέτωπα, αυτός καθύβριζε τον ΣΥΡΙΖΑ και έκαιγε το ιστορικό ΠΑΣΟΚ, τη χώρα και τα κεκτημένα της Μεταπολίτευσης για να κάθεται σε υπουργική καρέκλα δίπλα στους Βορίδηδες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

(protothema – eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί