Με πολλά «επεισόδια» συνεχίζεται η κόντρα Γεωργιάδη-Κασσελάκη η οποία τις τελευταίες ώρες έχει ως αντικείμενο τα δημοσιεύματα γνωστής εφημερίδας για το σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες.
Έτσι με αφορμή τον σάλο που έχει προκύψει σχετικά με την… πισίνα του ακινήτου του Κασσελάκη, ο Υπουργός Υγείας, απαντώντας μέσω Twitter, εκτίμησε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «δεν μπορεί πλέον να σταθεί στη θέση του».
«Αντί να έχει το νου του στις Εκλογές το είχε στο πως θα φτιάξει την παράνομη πισίνα για το καλοκαίρι», έγραψε μεταξύ άλλων ο Υπουργός.
Αναλυτικά η ανάρτησή του:
«Ωραία η πλάκα με την δικαιολογία Κασσελάκη για την «δεξαμενή νερού» και την «προϋπάρχουσα γούρνα», αλλά για να μιλάμε σοβαρά δεν στέκεται πλέον στη θέση του. Η δε δικαιολογία του «τί σύγκριση υπάρχει με μία προϋπάρχουσα δεξαμενή νερού μπροστά στο βάθος της διαφθοράς σας…;» Θυμίζει το ανέκδοτο: «…μα και σείς καταπιέζατε τους μαύρους…»….απλά δεν στέκεται.
Πισίνα κανονική, στην φωτό εκτός από τις ξαπλώστρες φαίνεται και η μεταλλική σκάλα για να μπαίνεις, είναι μία κανονικότατη παράνομη πισίνα, την οποία ανερυθρίαστα έφτιαξε φέτος εν μέσω προεκλογικής περιόδου των Ευρωεκλογών. Δηλ αντί να έχει το νου του στις Εκλογές, το είχε στο πώς θα φτιάξει την παράνομη πισίνα στο σπίτι του για το καλοκαίρι…εάν οι διάφοροι αριστεροί εξακολουθήσουν να υπερασπίζονται και αυτό απλά θα εξευτελίσουν την Αριστερά ακόμη περισσότερο.
Ο ίδιος δε ό,τι και να λέει από εδώ και μπρος είναι απλώς αυτός που ανερυθρίαστα παρανόμησε για την χλιδή του και φυσικά ο καθένας μας λογικά θα σκέφτεται αφού χωρίς καμμία συστολή έκανε αυτή την παρανομία που τόσο εύκολα με ένα έλεγχο στον δορυφόρο αποδεικνύεται, φανταστείτε τί έχει κάνει ή τί θα κάνει, όταν δεν τον βλέπει κανείς; Η επιστροφή στις ΗΠΑ είναι πλέον κοντά και όχι τίποτε άλλο…κρίμα και για την πισίνα».
Ωραία η πλάκα με την δικαιολογία @skasselakis για την «δεξαμενή νερού» και την «προϋπάρχουσα γούρνα», αλλά για να μιλάμε σοβαρά δεν στέκεται πλέον στη θέση του. Η δε δικαιολογία του «τί σύγκριση υπάρχει με μία προϋπάρχουσα δεξαμενή νερού μπροστά στο βάθος της διαφθοράς σας…;»…
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) August 4, 2024
φωτο:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Απόλυτο «χαστούκι» στη διεθνιστική Ε.Ε.: «Δεν έχετε καμία θέση στις συνομιλίες για την Ουκρανία», video
- Ανήμποροι να σταματήσουν την Ρωσία υπό τις παρούσες συνθήκες! Τι συμβαίνει στην Αίγυπτο
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο