Σε αποσύνθεση βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ, το άλλοτε κόμμα εξουσίας που σήμερα μοιάζει να προσπαθεί να ενωθεί με το ανεμικό ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη για να σώσουν ό,τι σώνεται!
Με τον…αέρα του Κασσελάκη εξ Αμερικής να μην έφερε καμία δημοσκοπική ανάταση στο κόμμα (το αντίθετο συνέβη μάλιστα!), οι συγκρουσιακές εσωκομματικές φωνές πληθαίνουν.
Κορυφαία όλων -με διαφορά- υπήρξε η αναφορά στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ περί…κατάληψης των γραφείων στην Κουμουνδούρου από εκείνους που σήμερα αμφισβητούν τον Κασσελάκη!!!
Κι όμως ειπώθηκε και μάλιστα ενώπιον σημαντικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ όπως του Ευκλείδη Τσακαλώτου, του Νίκου Βούτση και άλλων:
«Να πάμε να καταλάβουμε τα γραφεία του κόμματος σύντροφοι και να γίνει αυτό πολιτικό γεγονός στην Ελλάδα. Δεν λύνεται αλλιώς το ζήτημα. Δεν θα πρέπει να παραδώσουμε αυτά που έχουμε δώσει μέχρι σήμερα, έτσι αμαχητί αν θέλετε.
Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και στην Κεντρική Επιτροπή να πούμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη. Η ευθύνη των ηγετικών στελεχών είναι πολύ μεγάλη για το πώς ο Κασσελάκης πήρε το κόμμα και αν ισχύει ότι πήρε πλαστογραφημένες υπογραφές για να φτάσει τις 30, το θέμα μεγαλώνει. Εμείς φτιάξαμε το κόμμα».
Όλα δείχνουν να καταλήγουν στη διαφαινόμενη δημιουργία ενός υπερδιεθνιστικού υπερκόμματος που θα λέει ότι θα εκπροσωπεί τον χώρο της κεντροαριστεράς.
Όπως φαίνεται όμως πρέπει πρώτα να φύγουν τα…”βαρίδια”:
eurokinissi photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θα τεθεί ξανά εν μέρει σε λειτουργία ο μεγαλύτερος πυρηνικός σταθμός στον κόσμο
- Μία πικρή αλήθεια για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων στις μέρες μας
- Aποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς που είχε διακοπεί λόγω συσσώρευσης υδάτων
- Κρεμλίνο: Ο Πούτιν έχει ενημερωθεί σχετικά με τις προτάσεις των ΗΠΑ για το ειρηνευτικό σχέδιο
- Σ. Φάμελλος: «Το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι είναι 20% – 30% ακριβότερο από το ήδη ακριβό περσινό»
- Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Πειραιώς λόγω συσσώρευσης υδάτων
- Βραζιλία: Ο Μπολσονάρου αποφυλακίζεται προσωρινά για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση
- Οι ΗΠΑ λένε πως η πώληση πετρελαίου επιτρέπει στον Μαδούρο να διατηρηθεί στην εξουσία
- ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στο Ντέλαγουερ – Σκοτώθηκε αστυνομικός – Συνελήφθη ύποπτος
- Δεν σταματά η ρωσική διπλωματία! Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει
Κύρια Θέματα









