Ν. Παππάς: «Ευχής έργον να συγκλίνουμε με το ΠΑΣΟΚ» – ΒΙΝΤΕΟ

«Ευχής έργον» χαρακτήρισε το ενδεχόμενο σύγκλισης με το ΠΑΣΟΚ το πρωί της Πέμπτης 13/6 ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

«Νομίζω πως θα πρέπει να υπάρξει μία προγραμματική σύγκλιση, η οποία να έχει και ορίζοντα την εκλογική συνεργασία» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στα αποτελέσματα ευρωεκλογών ο Νίκος Παππάς έκανε λόγο για μία «ραγδαία αποδυναμωμένη Νέα Δημοκρατία» αλλά επίσης και για μία «κατακερματισμένη προοδευτική αντιπολίτευση».

«Λάβαμε μήνυμα και εμείς και το ΠΑΣΟΚ» επεσήμανε και πρόσθεσε: «Οι κατευθυντήριες δόθηκαν χθες από τον κύριο Κασσελάκη, πρώτον συνεργασία σε επίπεδο κοινοβουλευτικό, έχουμε ένα πάρα πολύ καλό θετικό προηγούμενο όπου υπήρχε συνεργασία για την πρόταση δυσπιστίας απέναντι στην κυβέρνηση, όπου οδήγησε σε δύο παραιτήσεις».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κατατεθειμένες προστάσεις νόμου αυτή τη στιγμή και θα ήταν ευχής έργον πάρα πολύ γρήγορα να μπορέσουμε με το ΠΑΣΟΚ να συγκλίνουμε και να καταθέσουμε μαζί προτάσεις νόμου σε ζητήματα που αφορούν κυρίως την κοινωνία» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Ένας κίνδυνος που υπάρχει είναι τα κόμματα να βγάλουν μία εικόνα ότι ασχολούνται κυρίως με τα δικά τους προβλήματα και όχι με τα προβλήματα της κοινωνίας. Σε αυτή την κατεύθυνση νομίζω ότι πρέπει να υπάρξει μία προγραμματική σύγκλιση, η οποία να έχει και ορίζοντα την εκλογική συνεργασία» είπε κλείνοντας.

newsbeast – eurokinissi photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί