«Μόνο ντροπή»: Νέα ανάρτηση-«φωτιά» κατά Πολάκη από Γεωργιάδη

Μαίνεται η νέα κόντρα των δύο που έχει ξεσπάσει από χθες το πρωί

Η υπόθεση των δήθεν παράνομων προσλήψεων στο ΚΕΕΛΠΝΟ είναι μία υπόθεση που έστησες εσύ εναντίον μου @pavpol2222 με τις επιθεωρήτριες της Παπασπύρου γιατί ήθελες να την χρησιμοποιήσεις για κομματικό όφελος. Με ψέμματα, ψευδομαρτυρίες και απόκρυψη των πραγματικών στοιχείων.
Εκβίασες τους υπαλλήλους του ΚΕΕΛΠΝΟ να καταθέσουν εναντίον μου και όταν αυτοί αρνήθηκαν να συμπράξουν στα σκοτεινά σου σχέδια τότε στράφηκες εκδικητικά εναντίον τους. Και έστησες ψεύτικη κατηγορία για δήθεν προσλήψεις.
Όπως λοιπόν κατέπεσαν όλες οι υποθέσεις που είχες στήσει με πορίσματα του μηχανισμού που είχες. Όπως αποδείχθηκε περίτρανα και με την βούλα της Δικαιοσύνης πως ότι έλεγες τόσα χρόνια για τις επικοινωνιακές εκστρατείες του ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν ψέμματα.
Όπως αποδεικνύεται πάλι με βούλευμα ότι με εντολή σου εκδίδονταν εικονικά τιμολόγια στο ΚΕΕΛΠΝΟ της προστατευόμενης εταιρείας σεκιούριτι.
Έτσι και τώρα η αλήθεια θα λάμψει και εσύ θα κρύβεσαι.
Εξαιτίας σου φτάνει η χώρα να καταδικάζεται από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Θεοφιλάτου και του
@stamatispoulis
και εσύ τολμάς να συνεχίζεις να κάνεις παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη. Μόνο Ντροπή!

Eurokinissi photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί