Μητσοτάκης από Λονδίνο: «Δεν υπάρχει ακόμα ορατότητα για τον χρόνο των εκλογών»

Για μια εθνική κάλπη που θα απαντήσει σε ενα μεγάλο πολιτικό δίλημμα στην χώρα μίλησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το Λονδίνο όπου και συναντήθηκε με μέλη και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην πρωτεύουσα της Αγγλίας.


Ο πρωθυπουργός είπε ότι όλοι αυτοί τον ρωτούν για την ημερομηνία των εκλογών αλλά εκείνος αρνείται να δώει απάντηση καθώς δεν υπάρχει σήμερα «πλήρης ορατότητα» .

Επανέλαβε ότι οι εκλογές «θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας» και επισήμανε πως «την ώρα των εκλογών θα μπορούμε να συγκριθούμε εύκολα με την αντιπολίτευση» .

Οσο για τις διπλές εκλογές ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «η πρώτη κάλπη θα δώσει το επίπεδο στήριξης» ενώ για την δεύτερη επισήμανε ότι «το δίλημμα είναι αν η χώρα θα συνεχίσει μπροστά ή θα γυρίσει σε κρατικίστικες λογικές και τριτοκοσμικές αναζητήσεις».

«Χρειαζόμαστε την αυτοδυναμία γιατί η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα».

Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους παριστάμενους στην εκδήλωση και κατ επέκταση τους ομογενείς μας ανά τον κόσμο να σπεύσουν να εγγραφούν εγκαίρως στην σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα από τον τόπο διαμονής τους, βάσει της νέας εκλογικής νομοθεσίας.

(φωτο:eurokinissi)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί