«Με έφτυσε! Δεν είναι ωραίο αυτό»: Παρουσιάστρια κατά Κασσελάκη, vid

«Πουθενά ο Κασσελάκης».

Πριν από μία εβδομάδα η παρουσιάστρια του Mega, Ανθή Βούλγαρη, προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος δεν απάντησε ποτέ στις κλήσεις της.

«Χθες του έστειλα ένα μήνυμα στην σύσκεψη. Χτυπά το τηλέφωνο, το κλείνει και μου στέλνει ένα μήνυμα «Can I call you back?» και του γράφω «of course», και του εξηγώ «είμαι η Ανθή Βούλγαρη από το Mega». Περίμενα όλη ημέρα πάνω από το κινητό… τίποτα. Πουθενά ο Κασσελάκης. Με έφτυσε. Αυτό ακριβώς έγινε. Πότε θα με πάρει;», είχε πει.

Η παρουσιάστρια του απηύθυνε κάλεσμα μέσω της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» για να… απαντήσει στις κλήσεις της, ενώ βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της μετέφερε πως ο Στέφανος Κασσελάκης δέχεται εκατοντάδες τηλεφωνήματα την τελευταία περίοδο και μάλιστα δεσμεύτηκε να την καλέσει πίσω.

Απ’ ότι φαίνεται οι κλήσεις παραμένουν… αναπάντητες, με την Ανθή Βούλγαρη να στέλνει το δικό της μήνυμα στους συνεργάτες του κ. Κασσελάκη.

«Εάν δεν θέλει να εμφανιστεί κάπου είναι δικαίωμά του, μην μας έχετε στο περίμενε, πραγματικά. Πείτε ότι δεν θέλει και πάμε παρακάτω», είπε και συνέχισε:

«Δεν είναι ωραίο αυτό επικοινωνιακά για τον κ. Κασσελάκη, που θέλει να μιλάει με τον κόσμο. Κι εμείς κόσμο έχουμε και τηλεθεατές που περιμένουν να τον ακούσουν. Ενημερωτικά το λέω. Καλημέρα στον κ. Κασσελάκη και την ομάδα του», είπε κλείνοντας.

megatv – scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί