Μαξίμου: Από την άνοιξη και μετά οι ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ διαδικασίες

Από την άνοιξη και μετά κανείς μπορεί να περιμένει τις εκλογικές διαδικασίες,

τόνισε στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Διευκρίνισε ότι οι εκλογές θα γίνουν «όσο πιο κοντά στο τέλος της τετραετίας».

Για τις τράπεζες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι πρέπει να συνεισφέρουν σημαντικά ώστε να μη δημιουργηθεί νέα γενικά κόκκινων δανείων, στη συνέχεια ανάλογου μηνύματος μέσω του ΣΚΑΪ από τον Χρήστο Σταϊκούρα.

«Εκλογές στο τέλος της τετραετίας»

Ειδικότερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, «όσο πιο κοντά στο τέλος της τετραετίας».

«Έχουμε το γεγονός ότι θα γίνει μια εκλογική αναμέτρηση που δε θα βγάλει κυβέρνηση εξαιτίας της μεθόδευσης του ΣΥΡΙΖΑ με τη νάρκη της απλής αναλογικής.

Από την άνοιξη και μετά κανείς μπορεί να περιμένει τις εκλογικές διαδικασίες. Η ΝΔ έχει πει καθαρά ότι θα διεκδικήσει την εμπιστοσύνη του κόσμου για αυτοδυναμία ώστε να λαμβάνονται γρήγορα και ουσιαστικά αποφάσεις» είπε.

Σε προχθεσινές του δηλώσεις ο ίδιος είχε σημειώσει πως “αν είναι 2 ή 3μήνες πριν το τέλος της τετραετίας δεν νομίζω ότι θα μπορεί να μας κατηγορήσει κανείς”.

(skai – φωτο:intime)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί