Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Κλείνουμε δεκαετία από την χρεοκοπία της χώρας που, πέραν της οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής, έσπειρε τη διχόνοια και εκκόλαψε το αυγό του φιδιού.
Συναγερμός στην Ελλάδα για χτύπημα σε ιρανικούς και ιρακινούς στόχους
Η δεκαετία τελειώνει, η κρίση όμως συνεχίζεται για τους πολλούς. Η διχόνοια, η μισαλλοδοξία κι ο αυταρχισμός εξακολουθούν να γιγαντώνονται.
Η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας είναι μια ευκαιρία – μια ευκαιρία να σηματοδοτήσουμε την απόφασή μας να υπερνικήσουμε τη διχόνοια, τη μισαλλοδοξία, τον αυταρχισμό.
Αντί για συστημικό λειτουργό ή παροπλισμένο πολιτικό, που ήταν μέρος του προβλήματος, σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να εκλέξουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας πρόσωπο που συμβολίζει την ενότητά μας εναντίον κάθε μορφής βίας και εκμετάλλευσης.
Το ΜέΡΑ25 κρίνει πως δεν υπάρχει πρόσωπο που να μπορεί να συμβολίσει καλύτερα την ενότητα που απαιτούν οι καιροί από τη Μάγδα Φύσσα – την γυναίκα που, χωρίς να το επιδιώξει, σήκωσε και σηκώνει μόνη της το βάρος του αγώνα για την αξιοπρέπεια των Ελλήνων, εξελισσόμενη από μητέρα σε πολιτικό πρόσωπο που ενώνει χωρίς να υποκύπτει.
Το ΜέΡΑ25 δεν έχει την κοινοβουλευτική δύναμη που απαιτείται για την προώθηση της υποψηφιότητας της Μάγδας Φύσσα. Αν όμως βουλευτές άλλων κομμάτων συνυπογράψουν την υπερκομματική μας πρόταση, ένα δυνατό μήνυμα στο πλαίσιο της λαϊκής ενότητας και του ανθρωπισμού θα έχει σταλεί.
φωτο EUROKINISSI
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συναγερμός στη Σερβία: Θα χτυπούσαν σημαντική ρωσική υποδομή
- Νέα Διοικούσα Επιτροπή στο ΤΜΕΔΕ- Παραμένει πρόεδρος ο Κωνσταντίνος Μακέδος
- Παράπλευρη απώλεια του πολέμου η αύξηση των αποδόσεων στα ομόλογα – Συστάσεις της ΕΕ για δημοσιονομική συγκράτηση
- Κίνα: Εκτέλεση Γάλλου πολίτη που είχε καταδικαστεί σε θάνατο το 2010 για παράνομη διακίνηση ναρκωτικών
- Επιμένει το ΠΑΣΟΚ και ζητάει εκλογές
- Τα βίντεο με το…”άρωμα” βενζίνης η νέα μόδα στο διαδίκτυο!
- Ηράκλειο: Ολοκληρώθηκαν οι Ημερίδες Γαστρονομίας στην Κρήτη – Στο επίκεντρο η ανάδειξη της κρητικής διατροφής
- Super League: Φουντώνει η μάχη για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία
- Δύο συλλήψεις σε Καβάλα και Έβρο για διακίνηση παράνομων μεταναστών
- Κ. Χατζηδάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ευρωπαϊκή εισαγγελία πρέπει να προχωρήσει γρήγορα στην εκκαθάριση









