Λάβρος ο Τατσόπουλος: Σύνδρομο του Γενίτσαρου η Τζάκρη – Σώγαμπρος ο Κασσελάκης, vid

«Πυρά» προς την Θεοδώρα Τζάκρη, με αφορμή τις δηλώσεις της την Τετάρτη για τις διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ, και τον Στέφανο Κασσελάκη εκτόξευσε ο πρώην βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος,

ο οποίος εκτίμησε ότι η πρώτη έχει το «σύνδρομο του γενίτσαρου» και ο δεύτερος είναι «σώγαμπρος» στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως εξήγησε ο κ. Τατσόπουλος για την Θεοδώρα Τζάκρη και το «σύνδρομο του γενίτσαρου, «δεν είναι φαινόμενο που αφορά μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά αφορά όλους τους εισοδιστές γιατί έχουν την ανασφάλεια του γενίτσαρου που ήταν παιδια που το έπαιρναν από ελληνικές οικογένειες και τους έδιναν αξιώματα και πάντα ήθελαν να αποδείξουν ότι είναι βασιλίκότεροι του βασιλέως».

«Δεν μπορεί να μιλά με ύφος του εισαγγελέα Βισίνσκι στις δίκες της Μόσχας, το λέω για καλό δικό της και για καλύτερο του ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε για την Θεοδώρα Τζάκρη (σ.σ. οι επονομαζόμενες Δίκες της Μόσχας ήταν μια σειρά δικών που έλαβαν χώρα μεταξύ του 1936 και του 1938 υπό την εποπτεία και καθοδήγηση του τότε ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης, Ιωσήφ Στάλιν εναντίον ατόμων που είχαν χαρακτηριστεί ως οπαδοί του Λέοντα Τρότσκι)

Όσο για τον Κασσελάκη, είπε:

«Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάποιο όπως τον Αλέξη Τσίπρα που έχει φτιάξει το μαγαζί και είναι δικό του δημιούργημα, έχουμε έναν αλεξιπτωτιστή, έναν σώγαμπρο που πήρε το κόμμα με εκλογές αλλά δεν έχει κανενός είδους περγαμηνή και ιστορία και ξαφνικά σηκώνει το δάχτυλο σε όλους τους προηγούμενους».

(φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί