• Αρχική
  • Άρθρα
  • Κυβερνητικός εκπρόσωπος μετά τη «βόμβα» Σαμαρά: «Oι θέσεις του είναι γνωστές εδώ και πολύ καιρό»

Κυβερνητικός εκπρόσωπος μετά τη «βόμβα» Σαμαρά: «Oι θέσεις του είναι γνωστές εδώ και πολύ καιρό»

Την πρόθεση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να μην ψηφίσει τα μνημόνια συνεργασίας με τα Σκόπια σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης.

Να σχολιάσει την απόφαση του πρώην πρωθυπουργού και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά κλήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης.

Ο κ. Ταραντίλης κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών σημείωσε πως η θέση αυτή του κ. Σαμαρά, τόσο για το μνημόνια συνεργασίας όσο και για τα ελληνοτουρκικά, είναι γνωστή.

«Ο κύριος Σαμαράς είναι πρώην πρωθυπουργός και οι θέσεις του για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής είναι γνωστές εδώ και πολύ καιρό» σημείωσε.

Θυμίζουμε πως ο πρώην πρωθυπουργός παραχωρώντας συνέντευξη στην «Καθημερινή» προανήγγειλε ότι θα καταψηφίσει τα τρία μνημόνια συνεργασίας με τα Σκόπια, όταν αυτά έρθουν στη Βουλή.

«Ούτε το πρόβλημα λύθηκε ούτε κανένα καλό είδε η Ελλάδα. Μόνο μια αφόρητη εθνική ζημιά δίνοντας όνομα, ταυτότητα, γλώσσα. Τι περιμένετε λοιπόν να κάνω;» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Επίσης ο πρώην πρωθυπουργός αντιτάχθηκε στη γραμμή της ηγεσίας του κόμματος σε ό,τι αφορά την προσφυγή της Ελλάδας στη Χάγη από κοινού με την Τουρκία.