Κωνσταντοπούλου για Κασσελάκη: «Είναι πουκάμισο χωρίς περιεχόμενο»

Η πρόεδρος του κόμματος Πλέυση Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA.

Μεταξύ άλλων η πολιτικός ανέφερε ξεκάθαρα την άποψή της για τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, χαρακτηρίζοντάς τον «επικοινωνιακό κατασκεύασμα» και «πουκάμισο που δεν έχει περιεχόμενο».

«Διατηρώ ισχυρές αμφιβολίες. Νομίζω ότι δεν αρκεί να λέμε κάτι αλλά σημασία έχει τι είμαστε. Εδώ έχουμε έναν άνθρωπο που προσπαθεί να χτίσει ένα προφίλ για τον εαυτό του με κάποια καλούτσικα καλά όπως θέλετε βίντεο. Κατά τ’ άλλα προκύπτει ότι μιλάμε για ένα επικοινωνιακό κατασκεύασμα, για μια επίφαση, για ένα πουκάμισο που δεν έχει περιεχόμενο.

Δεν έχει πραγματικούς αγώνες, δεν έχει πραγματική διαδρομή, είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί να χτίσει για τον εαυτό του ένα προφίλ πάνω σε πράγματα τα οποία το ένα μετά το άλλο καταρρίπτονται», ανέφερε αρχικά η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

«Θα δείξει και ο χώρος αυτός θα δείξει πώς θα εξελιχθεί. Προς το παρόν βλέπουμε πρόσωπα που αυτοαναιρούνται και κυρίως προσπαθούν όλα μαζί να δείξουν ότι είναι κάτι άλλο από αυτό που έχουν καταγράψει πολιτικά», ανέφερε στη συνέχεια η κα. Κωνσταντοπούλου κλείνοντας την άποψή της για τον Στέφανο Κασσελάκη.

(megatv – eurokinissi photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί