Στο Mega και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφερόμενη ξανά εξ ολοκλήρου στην υπόθεση των Τεμπών.
«Δύο είναι τα μεγαλύτερα εγκλήματα των τελευταίων χρόνων, το Μάτι και τα Τέμπη. Τα Τέμπη είναι το έγκλημα που μπλέκει σε μεγαλύτερο βαθμό τη σημερινή κυβέρνηση και τις προηγούμενες, τον κρατικό μηχανισμό και φωτίζει τη διαφθορά δεκαετιών και την απόλυτη αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή.
Μιλάμε για κραυγαλέα περίπτωση ποινικής ευθύνης, γι’ αυτό σηκώθηκε ο Μητσοτάκης κι έφυγε από τη Βουλή, όταν του είπα πως έχει προσωπική, ποινική ευθύνη για το έγκλημα των Τεμπών.
Η κυβέρνηση ψάχνει αγωνιωδώς από πού θα πιαστεί, τολμά να αντιστρέφει την πραγματικότητα. Το να επικαλείται την αλήθεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ανέκδοτο, είναι ο αρχιερέας της συγκάλυψης και της διαστρέβλωσης».
«Μέχρι το 2023 η κυβέρνηση έπαιζε μόνη της μπάλα με έναν Τσίπρα που ήταν αξιωματική αντιπολίτευση τότε», απάντησε στο ερώτημα εάν είναι «βολικός αντίπαλος» για τον Μητσοτάκη.
Μάλιστα η ίδια αναφέρθηκε ακόμα και στη φυλάκιση του Κυριάκου Μητσοτάκη:
«Προσπαθούν άρον άρον να τα κουκουλώσουν. Δεν πρόκειται να σταματήσουμε μέχρι να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο, μέχρι να πάει στη φυλακή όχι μόνο ο Τριαντόπουλος, αλλά και ο Μητσοτάκης. Ελέγχουν τον Άρειο Πάγο».
Φωτο αρχείου: Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κινητοποιήσεις για Τέμπη: Πώς θα λειτουργήσουν αύριο Σάββατο τα ΜΜΜ
- Δεξίωση προς τιμήν του διπλωματικού σώματος παρέθεσε ο ΠτΔ
- Κινητοποιήσεις για Τέμπη: Συμμετέχει και η ΠΝΟ στην 24ωρη απεργία
- Φάση των «16» σε Europa και Conference League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι των ΠΑΟ και ΑΕΚ
- Mercosur: Ο Μακρόν μιλά για «δυσάρεστη έκπληξη» και «ασέβεια» από την πλευρά της Φον ντερ Λάιεν
- Βουλή: Παραδόθηκε στον Νικ. Κακλαμάνη το πόρισμα της Εξεταστικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ψηφιοποίηση στο κράτος: Τι συνέβη για πρώτη φορά στην Ελλάδα
- Θεσσαλονίκη: Λαμαρίνες στην Πλατεία Ελευθερίας – Μετά το Πάσχα ανακοινώσεις για νέες θέσεις στάθμευσης σε όλη την πόλη
- «Πραξικοπηματική» κίνηση από Φον ντερ Λάιεν: Εφαρμόζει συμφωνία παρά τις αντιδράσεις αγροτών και κρατών
- Ο πρωθυπουργός του Καναδά έφτασε στην Ινδία, λένε ινδικά ΜΜΕ









