Όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Twitter, παρ’ότι το διαγνωστικό τεστ έδειξε ότι είναι θετικός στον ιό, εκείνος παραμένει ασυμπτωματικός.
Μάλιστα, ο ΥΠΕΞ διαβεβαίωσε πως θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του από το σπίτι με τηλεργασία, ενώ για την ώρα θα ακυρώσει τις συναντήσεις και τις επισκέψεις σε άλλες χώρες που είχαν προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες.
Δείτε την ανάρτηση:
«Σε rapid test και test PCR, στα οποία υποβάλλομαι καθημερινά, βρέθηκα θετικός στον Covid -19. Παραμένω ασυμπτωματικός, αλλά θα ασκώ τα καθήκοντά μου με τηλεργασία από την οικία μου & θα ακυρώσω τις συναντήσεις & τις προγραμματισμένες επισκέψεις σε άλλες χώρες τις επόμενες ημέρες».
eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στη φυλακή ο 38χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο της συντρόφου του στον Κολωνό: «Δηλώνω αθώος – Πέθανε λόγω ηπατικής νόσου»
- Σε κατ’ οίκον περιορισμό μετά από διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα, 22χρονος που κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας
- Ο Μακρόν συζητά “για να μην συρθεί σε πόλεμο ο Λίβανος”
- Φινλανδία: Απόφαση άρσης απαγόρευσης εγκατάστασης πυρηνικών όπλων εν καιρώ πολέμου
- Πώς η βελτίωση της ευελιξίας αεροσκαφών και UAV «περνάει» μέσα από τα γεράκια, σύμφωνα με ερευνητές
- Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν-Μακρόν για το Ιράν
- «Σχολείο» στην Κίνα μαθαίνει στα ανθρωποειδή ρομπότ καθημερινές εργασίες
- Ο πρόεδρος του Λιβάνου ζητά από τον Μακρόν να παρέμβει για να σταματήσουν οι επιθέσεις του Ισραήλ
- Ξεκάθαρος ο Τραμπ! Θέλει να συμμετέχει προσωπικά στην επιλογή του νέου ηγέτη του Ιράν
- Ο υπουργός Οικονομικών του Ισραήλ απείλησε ότι η νότια Βηρυτός “θα γίνει Γάζα”









