δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κος Μιχάλης Κατρίνης.
«Κάποιοι άλλοι είχαν εξαφανιστεί για πολλά χρόνια και εμφανίστηκαν εσχάτως στο ΠΑΣΟΚ αλλά λέω- και σας διαβεβαιώνω εξ ονόματος όλων των υποψηφίων- ότι η ενότητα είναι διασφαλισμένη γιατί όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι σήμερα υπάρχει μια κοινωνική βάση στο ΠΑΣΟΚ και μια ευρύτερη κοινωνική βάση που θέλει ένα ΠΑΣΟΚ ως μεγάλη παράταξη ισχυρό για να γίνει κυβέρνηση. Αλλά η ενότητα διασφαλίζεται μέσα από την πολιτική» συμπλήρωσε ακόμη, ερωτηθείς αν είναι διασφαλισμένη η ενότητα του ΠΑΣΟΚ την επομένη της κάλπης.
Επιπλέον, ερωτηθείς αν πιστεύει ότι ο κ. Ανδρουλάκης κάνει για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο Μιχάλης Κατρίνης απάντησε:
«Προφανώς για να είμαι υποψήφιος θεωρώ ότι με την σημερινή ηγεσία δεν καλύπτομαι για αυτό που θέλω το ΠΑΣΟΚ ως μεγάλη παράταξη που θα κερδίσει τις εκλογές. Δεν είναι θέμα προσωπικό είναι θέμα πολιτικό.
Η στόχευση ενός ΠΑΣΟΚ που απλά ανεβάζει τα ποσοστά του 1 ή 2 μονάδες σε ένα κλειστό σύστημα το οποίο θεωρεί ότι έχουμε άπλετο χρόνο το ΠΑΣΟΚ να φτάσει μετά από δεν ξέρω πόσα χρόνια να διεκδικεί τη διακυβέρνηση είναι εκτός της δικής μου στόχευσης και εκτός της δικής μου πολιτικής φιλοσοφίας».
Parapolitika – pexels photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κλοπή 3 πινάκων από μουσείο κοντά στην Πάρμα της Ιταλίας
- Επιστήμονες ανακάλυψαν τεράστιο απολίθωμα δεινοσαύρου 66 εκατομμυρίων ετών – μαζί με το δέρμα του! (Photo)
- Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας από 1η Απριλίου – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- Επίθεση των Φρουρών της Επανάστασης σε βιομηχανία στο νότιο Ισραήλ
- Ανακαλύφθηκε άθικτο ελληνικό πλοίο 2.400 ετών στη Μαύρη Θάλασσα – Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ερευνητές (Photo)
- Περισσότεροι από 1.200 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο από την έναρξη του πολέμου
- Υπό έλεγχο η φωτιά σε ρωσικό λιμάνι που διαχειρίζεται χιλιάδες βαρέλια πετρελαϊκών εξαγωγών – Προκλήθηκε από ουκρανικό drone
- Πακιστάν: Ενώ μιλούσαν για πόλεμο… συνέβη αυτό (ΒΙΝΤΕΟ)
- Ο Νετανιάχου διέταξε τον στρατό να “επεκτείνει τη ζώνη ασφαλείας” στον νότιο Λίβανο
- Την Τρίτη 31/3 η κηδεία της Μαρινέλλας – Σε προσκύνημα η σορός της στη Μητρόπολη Αθηνών









