«Καρφιά» από Τζάκρη κατά της επικοινωνιακής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Τα πυρά της στην επικοινωνιακή εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ έστρεψε η βουλευτής του κόμματος Θεοδώρα Τζάκρη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη.

«Το ζητούμενο είναι το αφήγημα. Και αυτό θα κάνουμε σήμερα στην Κεντρική μας Επιτροπή. Να χαραχθεί το αφήγημα, το οποίο θα είναι σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που είχαμε την πρώτη φορά. Αν κατορθώσουμε να το επικοινωνήσουμε, με την εσφαλμένη επικοινωνιακή καμπάνια που είχαμε και με τον περιορισμένο τρόπο προβολής από τα ΜΜΕ» σημείωσε ειδικότερα.

Κατά την άποψή της, η επικοινωνιακή καμπάνια θα έπρεπε να εστιαστεί περισσότερο στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα. Ερωτηθείσα ποιος κάνει την καμπάνια, απάντησε κατηγορηματικά το επικοινωνιακό επιτελείο του κόμματος. Υπογράμμισε ακόμη την ανάγκη το κόμμα να «επικοινωνήσει τις πολιτικές θέσεις και όχι τα πρόσωπα».

Επίσης, η Θεοδώρα Τζάκρη άφησε αιχμές στα τηλεοπτικά ΜΜΕ, λέγοντας πως δεν έδωσαν στον ΣΥΡΙΖΑ τον χρόνο για να προβάλει το πρόγραμμά του και τις θέσεις του.

«Το θέμα ήταν ότι δεν βάζαμε εμείς στην ατζέντα. Ουδέποτε θέσαμε εμείς την ατζέντα» σημείωσε επιπροσθέτως.

(Newsbomb – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί