Ο υπουργός πρόσθεσε:
«Εμείς δεν έχουμε βάλει διατίμηση, εμείς βάζουμε έναν καινούριο χώρο ανταγωνισμού μεταξύ των αλυσίδων. Με το καλάθι αυτό λέμε στον κάθε συμπολίτη μας “αυτά που σου είναι τελείως απαραίτητα, θα τα βρεις σε πολύ προσιτές τιμές”».
Επιπλέον ο υπουργός κάλεσε «τον κάθε κλάδο να συμμετάσχει» και πρόσθεσε: «Υπάρχουν κλάδοι που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και κάποιοι κλάδοι όχι. Εάν το καλάθι κερδίσει τους καταναλωτές, όλοι θα θέλουν να κάνουν το ίδιο και κανείς δεν θα θέλει να μείνει απέξω».
Για την διαγραφή του κ. Α. Πάτση και τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός δήλωσε:
«Την ίδια ημέρα βγήκαν στην δημοσιότητα δύο συγκλονιστικές περιπτώσεις. Η μία του κ. Πάτση και η άλλη του διπλωματικού συμβούλου του κ. Τσίπρα, του κ. Αϋφαντή, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο κ. Κατρούγκαλος κυνηγούσε εκλιπαρώντας τον κ. Τσαβούσογλου να μην γίνει “θερμό επεισόδιο” μέχρι τις εκλογές του 2019 για να μη χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές.
Τα δύο κόμματα όφειλαν να δώσουν εξηγήσεις για αυτά που ακούστηκαν. Η Ν.Δ. προχώρησε άμεσα στη διαγραφή Πάτση. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε τίποτα. Αυτή είναι η διαφορά των δύο κομμάτων».
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 5 Μαρτίου
- Η διάβαση πεζών…σε αυτή τη χώρα θυμίζει ταινία επιστημονικής φαντασίας, vid
- Αμερικανός έπαθε σοκ με το σύστημα υγείας στην Ελλάδα – Viral το βίντεο
- Σύμβουλος του Πούτιν για το τέλος του ρωσικού αερίου προς την Ε.Ε.: «Ρωτήστε τις Κάλας και Φον ντερ Λάιν»
- «Θερμό» κλίμα και μεταξύ Πακιστάν και Ινδίας/Αφγανιστάν
- Το ΣτΕ επέστρεψε στο Αρσάκειο Μέγαρο – Ο πρωθυπουργός και ο ΠτΔ στην τελετή εγκαινίων
- Φρίκη στην Ιταλία: Οδηγός του Ερυθρού Σταυρού κατηγορείται ότι σκότωσε με σύριγγες πέντε ηλικιωμένους
- Ρόδος: Στις φυλακές οδηγούνται οι δύο Τούρκοι διακινητές που συνελήφθησαν έπειτα από καταδίωξη
- Ο δήμος Παιανίας εκσυγχρονίζει παιδικούς και βρεφονηπιακούς Σταθμούς
- Λίβανος: Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ θα μιλήσει απόψε, για πρώτη φορά μετά την έναρξη του πολέμου









