Φοβάται ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ; Μητσοτάκης σε βουλευτές του: “ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ αυτόν τον χειμώνα…” – vid

Αν και ο Έλληνας ακόμα κάνει...μπάνια!

Στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, με αφορμή των 48 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος, μίλησε σήμερα ο πρωθυπουργός.

Βλέποντας ωστόσο το κύμα οργής που έχει αρχίσει και εκδηλώνεται σε αρκετές χώρες της Ευρώπης με αφορμή την ενεργειακή κρίση και τα αυτοκτονικά οικονομικά μέτρα, ο Κ. Μητσοτάκης προτίμησε να…καλύψει τα νώτα του εν όψει και του δύσκολου χειμώνα που θα περάσουν οι Έλληνες.

Έτσι συνέστησε του βουλευτές του εν ολίγοις να μην προκαλούν και να μην μεγαλοστομούν:

«Θέλω να είμαστε πολύ μετρημένοι στον τρόπο με τον οποίον επικοινωνούμε σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες συγκυρίες. Έχουμε να επιδείξουμε πάρα πολλά ως κυβερνητικό έργο και νομίζω ότι έχετε δίκιο όταν μερικές φορές επισημαίνετε ότι μέσα στην πυκνότητα των εξελίξεων πολλά από τα σημαντικά τα οποία γίνονται δεν περνούν τελικά στους πολίτες.

Υπάρχει, και η αυτή η όψη της πραγματικότητας: και αυτή λέει ότι η κοινωνία περνάει δύσκολα, έχει μεγάλη αβεβαιότητα για τον χειμώνα που έρχεται. Υπάρχουν πολλά προβλήματα ακόμα τα οποία δεν έχουν επιλυθεί, τα περισσότερα είναι αποτέλεσμα του κόστους ζωής και της εισαγόμενης κρίσης η οποία προέκυψε μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και πρέπει να είμαστε απολύτως εναρμονισμένοι με τα συναισθήματα των πολιτών στον πολιτικό μας λόγο.

Το λέω διότι δεν πρέπει μερικές φορές μέσα από την προβολή του κυβερνητικού έργου- η οποία πρέπει να γίνεται – να αγνοούμε αυτή την άλλη όψη της πραγματικότητας».

(φωτο:intime)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί