Ευρωεκλογές: Αυτό το ποσοστό είναι ο πήχης που βάζει η ΝΔ

Γνωρίζοντας πως η ψήφος θα είναι πιο «χαλαρή».

Στα χαρακώματα έχουν μπει για τα καλά οι πολιτικοί αρχηγοί, οι οποίοι καθώς πλησιάζουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, οργώνουν τη χώρα και προσπαθούν να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους.


Στο 33% των προηγούμενων Ευρωεκλογών έβαλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον πήχη για την 9η Ιουνίου. Ο πρωθυπουργός αφού έστειλε νέο μήνυμα κατά της χαλαρής ψήφου απέρριψε για ακόμα μία φορά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

«Το μέτρο σύγκρισης πρέπει να είναι οι προηγούμενες ευρωεκλογές και αυτός είναι ο στόχος που έχω θέσει. Η αντιπολίτευση έχει χρησιμοποιήσει την κάλπη των ευρωεκλογών προκειμένου να πείσει τους πολίτες ότι πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα πολιτικής αστάθειας στη χώρα.

Το λέει ξεκάθαρα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι «την επόμενη μέρα θέλουμε να κάνουμε τη ζωή του Μητσοτάκη δύσκολη». Εγώ αυτό προφανώς δεν το θέλω.

Σηκώνω το γάντι, λοιπόν, και λέω ότι το ζήτημα της πολιτικής σταθερότητας είναι πολύ σημαντικό. Όχι γιατί εκ των πραγμάτων θα πάμε σε εθνικές εκλογές μετά τις ευρωεκλογές αν ο μη γένοιτο είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα, δεν θα συμβεί αυτό», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

megatv – eurokinissi photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί