Επίθεση στο Ιράν: Ποιό κόμμα ζητά σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών;

Σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών ζητά η Νέα Αριστερά με αφορμή την επίθεση του Ισραήλ εναντίον του Ιράν.

«Η βραδινή επίθεση του Ισραήλ εναντίον του Ιράν μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά σε έναν νέο πόλεμο. Δεν υπάρχει πια κανένα περιθώριο αναμονής. Αν η διεθνής κοινότητα συνεχίσει να υπνοβατεί, όταν ξυπνήσει θα είναι πολύ αργά.

Απαιτείται αποφασιστική πολιτική και διπλωματική παρέμβαση για την άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, για να μπει φραγμός στην φιλοπόλεμη κυβέρνηση Νετανιάχου, για να υπάρξει αποκλιμάκωση στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν», αναφέρει η Νέα Αριστερά και τονίζει ότι «ο πρωθυπουργός οφείλει να ζητήσει από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών».


«Η άκριτη, από κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, αποδοχή της λογικής του πολέμου απειλεί τη χώρα μας. Η χώρα μας πρέπει να αλλάξει αποφασιστικά ρότα. Να επιστρέψει η φρεγάτα από την Ερυθρά Θάλασσα. Να σταματήσει η ανοχή προς την κυβέρνηση Νετανιάχου. Να ενώσει η Ελλάδα τη φωνή της με τις χώρες που προσπαθούν για τη συγκρότηση ενός μετώπου Ειρήνης και Σταθερότητας. Ο πόλεμος δεν ήταν και δεν είναι η λύση. Η μόνη λύση είναι η Ειρήνη».

(φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί