Χριστοδουλοπούλου: «Πολύ καλή επιλογή η Σακελλαροπούλου για ΠτΔ»

Το δικό της σχόλιο για την επιλογή της κ. Σακελλαροπούλου για την προεδρία της Δημοκρατίας έκανε η Τασία Χριστοδουλόπουλου, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Η κ. Χριστοδουλοπούλου εξέφρασε την εκτίμησή της στο πρόσωπο της κας Σακελλαροπούλου και δήλωσε πως η επιλογή ήταν πολύ σωστή καθώς είναι συγκροτημένη όπως είπε και επιστημονικά και ιδεολογικά και πολιτισμικά.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον κ. Παυλόπουλο λέγοντας πως «εμείς θεωρήσαμε σκόπιμο να αναφερθούμε στον κ. Παυλόπουλο γιατί πλην ενός, όλοι οι πρόεδροι που έχουν διατελέσει ανανεωνόταν η θητεία τους, δε νομίζω ότι προκάλεσε κανένα πρόβλημα ο κ. Παυλόπουλος, αλλά είχε τη ρετσινιά ότι τον επιλέξαμε εμείς, αυτό ήταν που δημιουργεί τα εμπόδια».

Για τις μεταναστευτικές ροές η κ. Χριστοδουλοπούλου είπε «το να λέμε όμως πως αυτές τις ροές τις κάνει ο Ερντογάν και να μη λέμε ότι τις κάνουν οι πόλεμοι, είναι σαν να λέμε δώστε του λεφτά του Ερντογάν μήπως και ησυχάσει. Τώρα στη Λιβύη η Μέρκελ το κατάλαβε για αυτό πήρε και αυτή την πρωτοβουλία. Αν συνεχιστεί ο εμφύλιος θα δείτε τι θα έρθει σε όλη την Ευρώπη».

Ανέφερε, τέλος, ότι «δεν υπάρχουν τρόποι να εμποδίσεις ποτάμια που έχουν ξεκινήσει κι έρχονται, ξεκινάς με αυτή την παραδοχή και λες άρα τι κάνω; Αφού έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να τους εμποδίσω να έρθουν, τουλάχιστον ας συγκεντρώσω την προσοχή μου σε δύο πράγματα, πρώτον να μην είναι η ζωή τους κόλαση ώστε να λειτουργεί και ως αποτροπή γιατί για αυτό την κάνουν κόλαση τη ζωή τους και το δεύτερον να πείσω την ευρωπαϊκή ένωση να προχωρήσει σε μία αναλογική ανάληψη ευθύνης γύρω από αυτό το ζήτημα. Αυτά τα δύο μπορείς να τα κάνεις πετυχημένα;

Κοιτάξτε, κι εμείς λέγαμε ότι δεν είμαστε υπερήφανοι για αυτά που συμβαίνουν στη Μόρια».

(protothema – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί