αναφέρεται σε μήνυμά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης λέγοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα φέρει το θέμα στην Βουλή».
Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Φανταστείτε να είχε γίνει επί ΣΥΡΙΖΑ… Από χθες απόδημοι Έλληνες καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν στα email τους μήνυμα από ευρωβουλεύτρια της ΝΔ, χωρίς να έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους. Η άμεση απάντηση από το υπουργείο Εσωτερικών και από την ευρωβουλεύτρια είναι ζήτημα Δημοκρατίας.
Πώς βρήκε τα στοιχεία επικοινωνίας των πολιτών; Διέρρευσαν ή δόθηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών; Οι χιλιάδες απόδημοι Έλληνες δεν είναι περιφερόμενες mailing lists για τους πολιτευτές της ΝΔ. Κάνουν λάθος αν θεωρούν ότι δε θα δώσουν εξηγήσεις. Ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα φέρουμε άμεσα το θέμα στην Βουλή με επίκαιρη ερώτηση και θα καταθέσουμε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων όλες τις καταγγελίες αποδήμων που έφθασαν στα γραφεία μας. Όλα στο φως!».
Η ανάρτηση του κ. Κασσελάκη πλαισιώνεται από την φωτογραφία της κ. Ασημακοπούλου και το μήνυμα που σύμφωνα με την καταγγελία του έχει αποστείλει στους απόδημους Έλληνες.
(απεμπε – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Λουκασένκο: Ο Πούτιν δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να χτυπήσει σπίτι όπου διέμενε ο Ζελένσκι
- Ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. για τα μπλόκα και τους κλειστούς δρόμους
- «Πανηγυρικό» μήνυμα για την οικονομία το 2025 εν μέσω… άγριας ακρίβειας έστειλε ο Πιερρακάκης
- Μεγάλη αποθήκη καυσίμων μέσα στη Ρωσία λένε πως έπληξαν οι Ουκρανοί, vid
- Περίεργα γεγονότα στο Ιράν: Μιλούν για «επανάσταση»
- Θεσσαλονίκη: Η εικόνα στη γιορτινή αγορά – Ουρές στα ζαχαροπλαστεία αλλά «μικρότερη η σακούλα»
- «Λεφτά για ναρκωτικά τέλος»: Το ΒΙΝΤΕΟ με τους Τραμπ και Ζελένσκι που «γονάτισε» το διαδίκτυο
- Η Κάλας δεν πιστεύει στους ισχυρισμούς της Μόσχας περί επιθέσεων drones στο σπίτι του Πούτιν
- Θεσσαλονίκη: Μια εικόνα από τα παλιά… Ο ιστορικός τροχονόμος στο βαρέλι του, στον Λευκό Πύργο
- Το μετρό Καλαμαριάς «περνά» μέσα από σειρά απαλλοτριώσεων









