Απίστευτη δήλωση Οικονόμου για τις λίστες ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ: «Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει αν είναι πραγματικές», vid

Ούτε μπαίνει στον κόπο να τις διαψεύσει!!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μίλησε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι» για τα δύο θέματα της επικαιρότητας, τις εξελίξεις στην Κιβωτό του Κόσμου και το ζήτημα με τις παρακολουθήσεις.

«Τα κακόβουλα λογισμικά υπήρχαν ήδη από την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο 2017 – 2018» είπε ο Γ. Οικονόμου, ο οποίος τόνισε ότι για την καταγγελία της Ολγας Γεροβασίλη βρίσκεται σε εξέλιξη ανοιχτή δικαστική έρευνα.

«Η δικαιοσύνη θα φέρει την υπόθεση των παρακολουθήσεων στις πραγματικές της διαστάσεις. Δεν μπορεί να απαντήσει κανείς αν είναι πραγματικές οι λίστες» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην εκπομπή.

«Όλοι θέλουμε να μάθουμε για τις παρακολουθήσεις. Θα μάθουμε όταν η δικαιοσύνη εξαντλήσει τον έλεγχο αυτών των στοιχείων και της διαδικασίας και φωτίσει το θέμα αυτό σε όλες του τις πτυχές. Εμείς δεν θέλουμε να μείνει σκιά στο όλο θέμα.

O πρωθυπουργός το αναγνώρισε από την πρώτη στιγμή το πρόβλημα, απέδωσε πολιτικές ευθύνες, τρέχουν στη Βουλή υποθέσεις, τρέχουν δικαστικές διαδικασίες, φέρνουμε νομοθετική διαδικασίες».


Τέλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι οι εκλογές θα γίνουν κοντά στο τέλος της τετραετίας.

(Skai – φωτο:intime)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί