Άννα Καραμανλή: Eννοείται πως θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα

Πολλοί βουλευτές εμμένουν στη στάση τους.

Την αντίδρασή της ακόμη και μετά το πολιτικό «μασάζ» που έγινε στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια εξέφρασε η Άννα Καραμανλή, μιλώντας στο Action24.

Στο ερώτημα αν πείστηκε η Άννα Καραμανλή, απάντησε: «Δεν έφυγα σοφότερη. Αν ισχύσουν αυτά που άκουσα και δεν έρθει κάτι άλλο, εννοείται πως θα το καταψηφίσω».

Η Άννα Καραμανλή είχε τοποθετηθεί για το νομοσχέδιο που έχει προκαλέσει τριγμούς στη Νέα Δημοκρατία και το προηγούμενο διάστημα. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ είχε δηλώσει: «Θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο για τον γάμο για τα ομόφυλα γιατί αυτό θα επιφέρει και τεκνοθεσία».

Ερωτώμενη για το τι θα κάνει σε περίπτωση που τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας, η Άννα Καραμανλή έβαλε τις αξίες της πάνω από το πολιτικό συμφέρον. «Δεν πρέπει να στοχοποιούμαστε όσοι έχουμε άλλη άποψη. Πρέπει να μπορούμε να βάζουμε τις γραμμές μας. Θα το καταψηφίσω ακόμα κι αν τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας», ξεκαθάρισε. «Θέλω οι απόψεις μου να είναι κρυστάλλινες και έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι ευθής», είχε πει.

newsbomb – eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί