Ανάρτηση Μπέου: «Αλίμονο αν φτάσαμε στο σημείο να φοβόμαστε να πούμε ότι είμαστε γνήσιοι άντρες»

Την παρακάτω ανάρτηση, με την οποία καυτηριάζει τον ντόρο γύρω από το επίμαχο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, έκανε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος:

«Στο στόχαστρο των γνωστών ‘προοδευτικών’, πολιτικά ορθών μπήκε και ο Νίκος ο Οικονομόπουλος γιατί τόλμησε να πει την άποψή του που είναι αρνητική για την τεκνοθεσία από ζευγάρια ομοφυλοφίλων. Μέγας μάγκας και μπράβο του. Όχι γιατί έχει τη συγκεκριμένη άποψη, αλλά γιατί δεν φοβήθηκε να τη διατυπώσει δημόσια, παρά την τρομοκρατία που από μια ομάδα, ένα κύκλωμα, που ελέγχει ΜΜΕ και social media, ασκείται σε βάρος όποιου διαφωνήσει μαζί τους. Σε πείσμα κάθε λογικής, σε αντίθεση με κάθε έννοια Δημοκρατίας.

Την ίδια ώρα ο πολιτικός κόσμος, δεν ασχολείται με τα πραγματικά και ιδιαίτερα δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, και έχει επιδοθεί με μια ζέση που πραγματικά ξενίζει στην προσπάθεια να μας πείσει ότι δεν υπάρχουν γαμπρός και νύφη και, κυρίως, πατέρας και μητέρα, αλλά… 

Αυτά τα ζητήματα τα έχει προνοήσει ο Θεός που πιστεύουμε, τα έχει λύσει η ίδια η φύση και τέτοια τερτίπια και κοινωνικά τερατουργήματα, κατασκευάσματα ανθρώπων, δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά. Όχι, απ’ όσους τουλάχιστον μεγαλώσαμε με τις ελληνορθόδοξες αρχές και αξίες. Αλίμονο δηλαδή αν έχουμε φτάσει στο σημείο να φοβόμαστε να πούμε ότι είμαστε γνήσιοι άντρες και να εκφράζουμε την άποψή μας».

Freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί