Ακόμα ένα όνομα-«βόμβα» πολιτικού «παίζει» για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Με τις τελικές ανακοινώσεις για τα 42 πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας να αναμένονται τον Απρίλιο,

Μαξίμου και Πειραιώς βρίσκονται σε εγρήγορση ενόψει των επερχόμενων ευρωεκλογών και της κατάρτισης της «γαλάζιας» ευρωλίστας.


Οι τελευταίες διαρροές για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΝΔ σηματοδότησαν τη διεύρυνση της Νέας Δημοκρατίας στον χώρο του πολιτικού Κέντρου με τις επιλογές των Εύης Χριστοφιλοπούλου, Σωτήρη Σέρμπου και Πύρρου Δήμα, ωστόσο το Μέγαρο Μαξίμου θα επιδιώξει να εντάξει στη μάχη των ευρωεκλογών και πρόσωπα που απευθύνονται στο δεξιό ακροατήριο, με στόχο τη συγκράτηση πιθανών διαρροών από το περισσότερο συντηρητικό εκλογικό κοινό.


Σε αυτό το πλαίσιο, πληροφορίες αναφέρουν ότι το Μαξίμου βολιδοσκοπεί την υποψηφιότητα του Φαήλου Κρανιδιώτη, ο οποίος πλέον στηρίζει ανοιχτά τη Νέα Δημοκρατία και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το σκεπτικό γύρω από τη φημολογούμενη υποψηφιότητά του απηχεί την αντίληψη ότι θα μπορούσε να συσπειρώσει ψηφοφόρους της δεξιάς πτέρυγας, οι οποίοι εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους το τελευταίο διάστημα.

Να σημειωθεί ότι ο Φαήλος Κρανιδιώτης ήταν τρεις φορές υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ωστόσο το 2016 διεγράφη από το κόμμα με απόφαση του Κ. Μητσοτάκη.

(parapolitika – eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί