Η βροχή κατά διαστήματα και η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, σε συνδυασμό με το click inside, που φαίνεται να έχει λειτουργήσει αποτρεπτικά κυρίως στα καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, είχαν ως αποτέλεσμα να είναι λιγοστός ο κόσμος που έκανε τα ψώνια του.
Ούτε οι δελεαστικές ενδιάμεσες εκπτώσεις, που φτάνουν μέχρι και το 60%, δεν στάθηκαν ικανές να τονώσουν το αγοραστικό ενδιαφέρον. Το μποτιλιάρισμα στην οδό Τσιμισκή, με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα εκατέρωθεν του δρόμου, δεν ανταποκρίνονταν σε καμία περίπτωση στην εικόνα της αγοράς.
Μόνο σε ελάχιστα καταστήματα, κυρίως μεγάλων αλυσίδων, σχηματίστηκαν ουρές από καταναλωτές που περίμεναν να μπουν, επιδεικνύοντας το SMS με το ραντεβού τους. Καταστηματάρχες ανέφεραν στη Voria.gr ότι η κίνηση είναι απογοητευτική, όπως και κατά τη διάρκεια της πασχαλινής περιόδου, τουλάχιστον σε σύγκριση με προηγούμενες χρονιές.
Οι ίδιοι τόνισαν ότι τόσο το click in shop, που ίσχυε το προηγούμενο διάστημα, όσο και το click inside δεν έφεραν ουσιαστικά αποτελέσματα για τον τζίρο τους και εξέφρασαν την ευχή η επικείμενη κατάργηση του μέτρου που αναμένεται στις 15 Μαΐου να δώσει την πολυπόθητη ώθηση στην αγορά, ώστε να μπορούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.
(Voria.gr)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί για την Παγκόσμια Τράπεζα! Γιατί συμβαίνει αυτό;
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι Χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
Κύρια Θέματα

















