«Πονάει η κοιλιά τους»! Τριτοκοσμικές εικόνες σε σχολεία, κασκόλ στις τάξεις – «Κρυώνω», λένε τα παιδιά, vid

Πόσο θα αντέξουν μέσα στην «κατάψυξη»;;;

Παραπονούνται γονείς και παιδιά στα δημοτικά σχολεία της Θεσσαλονίκης, καθώς μέσα στις τάξεις επικρατεί κρύο, καθώς οι δάσκαλοι τηρούν πιστά τα μέτρα του Κράτους, αφήνοντας, βάσει της οδηγίας, τα παράθυρα ανοιχτά στις τάξεις για δέκα λεπτά ανά διδακτική ώρα. Μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελίες σε σχολεία αφήνουν παράθυρα ανοιχτά όλη την ώρα, ενώ το μεσημεριανό το τρώνε ακόμα και έξω στην αυλή.

Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές! Μητέρες κουκουλώνουν τα παιδιά τους πριν το μάθημα. Κασκόλ, μπουφάν, κουκούλα επιστρατεύονται για να μην κρυολογήσουν. Φυσικά, τα παιδιά, εκτός των άλλων, είναι υποχρεωμένα να φορούν και μάσκα.

«Τα παιδιά παραπονιούνται ότι κρυώνουν, ότι πονάει η κοιλιά τους», αναφέρει μητέρα.

Αυτό γιατί μέσα στο σχολείο το μάθημα γίνεται με την πόρτα ανοιχτή. Οι μαθητές μοιάζουν να ετοιμάζονται για εκδρομή όπως είναι βαριά ντυμένοι. Οι μικροί μαθητές με μπουφάν και σκούφους κάνουν μάθημα σε πολικές συνθήκες!!!

Στο βίντεο θα δείτε μαθητή κουκουλωμένο και με το κασκόλ στο λαιμό ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ. Δείχνει να μην αντέχει άλλο το «βασανιστήριο».

Όσο για τις κουβέρτες; Μικροί μαθητές λένε πως δεν την θέλουν στην τάξη γιατί λερώνεται.

«Κρυώνω πάρα πολύ. Βάζω το μπουφάν μου μέσα στην τάξη. Έχει πολύ κρύο μέσα στην τάξη. Έχουμε καλοριφέρ στην τάξη, αλλά δεν κάνει δουλεία», αναφέρουν μικροί μαθητές.

Τι θα γίνει με την επερχόμενη κακοκαιρία;;; Θα καταφέρουν τα μικρά παιδιά να αντέξουν την κατάψυξη, καθώς ήδη το κρύο είναι ανυπόφορο;;;

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί