Η γυναίκα που έγινε σύμβολο δύναμης και αγωνιστικότητας μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε στις 20 Μαΐου του 2020 σήμερα άνοιξε την καρδιά της.
Μία από τις συγκλονιστικότερες στιγμές της συνέντευξής της, ήταν όταν η Ιωάννα για πρώτη φορά έδειξε πώς καταστράφηκαν τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης. Τα ρούχα είχαν μία έντονη μυρωδιά από το βιτριόλι που δεν έχει φύγει ακόμα ενώ ήταν πλέον τόσο κατεστραμμένα που ακόμα και η Σίσσυ Χρηστίδου σοκαρίστηκε όταν τα πρωτοαντίκρισε.
Η παρουσιάστρια ρώτησε την Ιωάννα αν σκοπεύει να τα κρατήσει αυτά τα ρούχα από εκείνη την τραγική για την ίδια ημέρα και εκείνη απάντησε πως δεν το έχει σκεφτεί όμως άφησε να εννοηθεί ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να τα πετάξει.
(gossiptv)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αμερικανικά αντίποινα στη Συρία – Σφοδροί βομβαρδισμοί
- Σαν σήμερα 20 Δεκεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Ένας 17χρονος από την Μπουρκίνα Φάσο είναι ο δημιουργός του βίντεο για το “πραξικόπημα” στο Παρίσι
- Ποιόν άνθρωπο στέλνει στις ΗΠΑ για διαπραγματεύσεις ο Πούτιν – Κρίσιμες ώρες για τον πόλεμο
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 20 Δεκεμβρίου
- Αυτή η ευχή που δίνουν οι Έλληνες εντυπωσίασε Αμερικανίδα tiktoker! vid
- Έλληνες με πατίνια προκάλεσαν καταλάθος κυκλοφοριακό χάος στη Νορβηγία(vid)
- Αυτό είναι το άμεσο μέλλον που… ονειρεύονται τα αφεντικά του Έλον Μασκ
- Εντυπωσιακό και σπάνιο φαινόμενο: Ροζ ομίχλη “τύλιξε” τη Βρετανία – Ποια είναι η αιτία, vid
- Το “αντίο” στον 3I/ATLAS: Έφτασε στην πιο κοντινή του απόσταση από τη Γη και μας αποχαιρέτισε









