Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Το επόμενο μεγάλο βήμα της 22χρονης μετά τον εφιάλτη του Χονγκ Κονγκ

Που θα ανήκει πλέον...

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, η 22χρονη από τη Μυτιλήνη η οποία πέρασε έναν απίστευτο εφιάλτη στο Χονγκ Κονγκ το 2017 θα ανήκει πλέον στον νόμο και την τάξη.

Δεκαπέντε μήνες μετά την ομόφωνη αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου του Χονγκ Κoνγκ έδωσε εξετάσεις και πέρασε στην Ελληνική Αστυνομία.

«Θέλει να δουλέψει δεν θέλει να συνεχίσει τις σπουδές της. Θέλει να βρει μια δουλειά και να εργαστεί. Η Ειρήνη, εάν καταδικαζόταν, θα τελείωνε η ζωή της. Θα καταδικαζόταν σε 30 χρόνια και θα εξέτιε τουλάχιστον τα 20. Εάν επιβίωνε» είχε δηλώσει πριν από μερικές μέρες ο συνήγορός της, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Υπενθυμίζεται πως η Ειρήνη είχε συλληφθεί τον Νοέμβριο του 2017 στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, καθώς στην τσάντα της βρέθηκαν 2,5 κιλά κοκαΐνης. Η ίδια από την πρώτη στιγμή φώναζε πως δεν είχε ιδέα για την ύπαρξη των ναρκωτικών, κάτι που τελικά αποδείχτηκε στο δικαστήριο.

Μάλιστα, κρατήθηκε για 17 μήνες στις φυλακές Lai King του Χονγκ Κονγκ, όμως τώρα τα έχει αφήσει όλα πίσω της και ετοιμάζεται για ένα καινούργιο βήμα στη ζωή της.

«Αυτό που περιμένουμε είναι η διαταγή του αρχηγείου για την τοποθέτησή της. Ελπίζουμε ότι θα είναι στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, για να βρίσκεται κοντά μας» είπε στο protothema.gr ο πατέρας της Ειρήνης, Γιώργος Μελισσαρόπουλος, ο οποίος είναι και ο ίδιος αστυνομικός και υπηρετεί στη Λέσβο.

Όπως αναφέρει το stonisi.gr, η Ειρήνη συγκαταλέγεται ανάμεσα στους υποψήφιους που κρίθηκαν ικανοί κατά τις προκαταρκτικές εξετάσεις στο πλαίσιο του διαγωνισμού πρόσληψης Συνοριακών Φυλάκων Ορισμένου Χρόνου στην Λέσβο.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί