αφού το Υπουργείο Παιδείας ενέκρινε την πρόσβαση στα σχολεία.
Πριν από μερικές μέρες έγινε γνωστό πως το Υπουργείο Παιδείας έδωσε άδεια εισόδου για τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε εκπροσώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τσιρλίντινγκ – Αθλητικού Ομαδικού Χορού (Ε.Ο.Τ.-Α.Ο.Χ.) για να παρουσιάσουν το άθλημα τους.
Σύμφωνα με το επίσημο σάιτ της Ελληνικής ομοσπονδίας της Πάλης και το ιστορικό άθλημα θα μπορεί να μπει στα σχολεία από τη χρονιά που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα.
«Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τον αναπτυξιακό προγραμματισμό της. Μετά από συνεχόμενες προσπάθειες και χάρη στην άψογη συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας και την ΓΓΑ το αρχαιότερο άθλημα θα έχει πρόσβαση στα σχολεία» αναφέρει η ανακοίνωση.
Το Υπουργείο Παιδείας και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενέκριναν το αίτημα της ΕΛΟΠ (Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης) και 71 προπονητές θα έχουν πρόσβαση στα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια την σχολική σεζόν 2020-21, προκειμένου να παρουσιάσουν και να αναδείξουν το άθλημα της Πάλης και να προσελκύσουν νέα παιδιά.
(sputniknews – φωτο:photo screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σεντζέν: Η πόλη στην οποία υπάρχουν κάθε λογής ρομπότ και drones παντού, video
- Πειραιάς – Ραφήνα: Ακυρώσεις και τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω θυελλωδών ανέμων στο Αιγαίο
- Λαβρόφ και Ρούμπιο πρόκειται να συναντηθούν στη Νέα Υόρκη
- Ευλογιά αιγοπροβάτων: Νέα έκτακτα μέτρα σε μονάδες – Αγωνία για πιθανά «lockdown»
- Βουλευτής ΠΑΣΟΚ μετά τις φήμες για μεταγραφή στη ΝΔ: «Αυτά τα ξεφτιλίκια δεν τα κάνω»
- Συνελήφθη δραπέτης των αγροτικών φυλακών Τίρυνθας
- Της απαγόρευσαν να υψώσει την ελληνική σημαία στην Ακρόπολη! Σοκάρει η καταγγελία γυναίκας, video
- Επιμένουν για τις «Γειτονιές των 15 λεπτών» στην Αθήνα
- Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι θα κάνει χρήση “ισχύος άνευ προηγουμένου” στην πόλη της Γάζας
- Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου λόγω 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ

ΠΛΟΙΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΔΥΠΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ

ΠΑΤΡΑ

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
