Κίνημα για ελεύθερα «μπάνια του λαού»! Πρώτο θέμα στην επικαιρότητα

Τι ζητούν...

H Σάντα Μαρία της Πάρου είναι πλέον, κατά το ήμισυ, ελεύθερη, δίχως ξαπλώστρες, για τους λουόμενους.

Αυτή λένε πως είναι η πρώτη νίκη για το λεγόμενο «Κίνημα της Πετσέτας», την κίνηση πολιτών της Πάρου για Ελεύθερες Παραλίες.

Η κίνηση πολιτών είχε προχωρήσει σε καταγγελίες, καταγγέλοντας τις πρακτικές εκ μέρους των επιχειρηματιών!

Άμεση ήταν η αντίδραση της κυβέρνησης, η οποία κατέστησε σαφές ότι δεν θα χαριστεί στο ζήτημα των παραλιών. Με εντολή του Κωστή Χατζηδάκη, θα ενταθούν οι έλεγχοι στις παραλίες. Στόχος είναι η διασφάλιση της τήρησης των όρων που προβλέπονται στις συμβάσεις παραχώρησης και η επιβολή των προβλεπόμενων κυρώσεων στους παραβάτες.

«Σε κάθε περίπτωση, απόφασή μας είναι να τηρηθεί η νομιμότητα στις παραχωρημένες από το Δημόσιο παραλίες και να τηρηθούν στο ακέραιο οι συμβάσεις που έχουν υπογραφεί. Κάθε παραβίαση της νομιμότητας θα μας βρει απέναντι», τόνισε σε δήλωσή του ο Κωστής Χατζηδάκης.

«Έδωσα εντολή στη νέα γενική γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας κ. Νάγια Κόλλια ώστε, σε συνεργασία με τις αρμόδιες κτηματικές υπηρεσίες, οι σχετικοί έλεγχοι να ενταθούν με όλες τις προβλεπόμενες συνέπειες για τους παραβάτες. Ας γνωρίζουν όσοι δεν σέβονται το περιεχόμενο των σχετικών συμβάσεων ότι δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανέναν», πρόσθεσε.

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί