Αναφορικά με την μετακίνησή του στο νέο Υπουργείο ανέφερε: “Έγινε πολλή δουλειά στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης αλλά έκλεισε ένας κύκλος“.
Στη συνέχεια είπε: Η προσέγγισή μου ως προς το Υπουργείο είναι ανθρωποκεντρική με πρώτη προτεραιότητα να προστατεύσουμε και να στηρίξουμε τη μεσαία τάξη, τα μικρά πορτοφόλια, τους ανθρώπους που παλεύουν στην καθημερινότητα.
Αναφορικά με ερώτηση για τις τιμές των ακτοπλοϊκών είπε ότι “όταν υπάρχει καλή θέληση λύσεις βρίσκονται και το έχουμε αποδείξει αυτό και στο παρελθόν“.
Εκτός από τις τιμές των εισιτηρίων ο υπουργός Ναυτιλίας υπογράμμισε ότι θα δώσει βάρος στα θέματα ασφάλειας.
Κλείνοντας ο κ. Κικίλιας κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά:
“Ντροπή” χαρακτήρισε αυτή τη φρασεολογία ο υπουργός Ναυτιλίας, προσθέτοντας: “Αυτός είναι ο σεβασμός στις ένοπλες δυνάμεις;”
«8.000 λιμενικοί, σε αυτούς μιλάει, στα παιδιά τους και λέει ότι οι γονείς τους είναι εκτελεστές και δολοφόνοι; Δεν είναι εγκληματίες αυτοί της πιο βρώμικης μπίζνας αλλά είναι οι άνθρωποι που παλεύουν μέσα στα κύματα για να σώσουν παιδιά, γυναίκες, αναξιοπαθούντες; Και αν υπάρχει κάτι μεμπτό, υπάρχει η δικαιοσύνη να το ερευνήσει»
(photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νίγηρας: «Γενική επιστράτευση» για τον πόλεμο κατά των τζιχαντιστικών οργανώσεων
- ΗΠΑ-Ρωσία: Ο Τραμπ θέλει να γίνει το μεγάλο γεωοικονομικό «μπαμ»
- «Maserati: The Brothers»: Στη νέα ταινία του Μπόμπι Μορέσκο θα συναντηθούν Άλ Πατσίνο και Άντονι Χόπκινς
- Ρεκόρ προβολών για το πρώτο teaser του «The Devil Wears Prada 2» – 181,5 εκατομμυρία θεάσεις σε μόλις 24 ώρες
- Τρομακτικό αλλά αληθινό: Αυτό κάνουν οι αλιγάτορες όταν παγώνουν τα πάντα, vid
- Εξιχνιάστηκαν κλοπές και απάτες με υπολογιστή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – 14 οι δράστες
- Έτσι συνάντησε ο Ζελένσκι….τον Τραμπ! ΒΙΝΤΕΟ
- Είναι τρελοί αυτοί οι Ρώσοι! Δείτε τι κάνουν στους -50 βαθμούς, vid
- Δ. Μάντζος : «Συμφωνεί ο πρωθυπουργός ότι οι διεθνείς κανόνες πρέπει να υποχωρούν μπροστά στο δίκαιο του ισχυρού;»
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε τρεις νεαρούς 16, 17 και 18 ετών για κλοπή χαλκού – Σύλληψη 60χρονου για όπλα









