• Αρχική
  • Άρθρα
  • Κικίλιας -Έκκληση για χρήση μάσκας: Για να σωθεί έστω μία ζωή (BINTEO)

Κικίλιας -Έκκληση για χρήση μάσκας: Για να σωθεί έστω μία ζωή (BINTEO)

kikilias
Έκκληση στους νέους για να σωθεί έστω και μια ζωή, κάνει ο υπουργός υγείας Βασίλης Κικίλιας, ενώ σε συνέντευξή του αναφέρεται στην προμήθεια εμβολίων, το άνοιγμα των σχολείων και την χρήση μάσκας από μαθητές και πολίτες.

«Όλοι μαζί προασπίσαμε την αξία της ανθρώπινης ζωής στην πρώτη φάση της πανδημίας. Στην δεύτερη φάση βλέπω μια προσπάθεια από την αντιπολίτευση και διάφορα τρολ του διαδικτύου για μικροπολιτική εκμετάλλευση της κατάστασης και αυτό με θλίβει, διότι δεν έχει να κάνει με τον Υπ. Υγείας ή την Κυβέρνηση, αλλά με την Ελληνική κοινωνία», είπε ο Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, όπως επεσήμανε ο Υπ. Υγείας, «υπάρχουν οι άνθρωποι στις ηλικίες από 20 έως 40 ετών περίπου που είναι υπερκινητικοί αυτήν την εποχή και κυρίως ασυμπτωματικοί, οι οποίοι υπερμεταδίδουν τον ιό. Δεν μπορείς να κρατήσεις κλεισμένους αυτούς τους ανθρώπους στο σπίτι. Αυτό δεν συμβαίνει στην Ελλάδα, αλλά σε όλον τον κόσμο.

Όλη μας η προσπάθεια – και με το σποτ με τον Στέφανο Τσιτσιπά που απευθύνεται στους νέους – είναι να σωθεί έστω και μια ζωή».

Δείτε το σημείο αναφοράς στο 4:40 περίπου του βίντεο:

photo video screenshot