Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι κατηγορούμενοι τα ξημερώματα της Τετάρτης προσέγγισαν αρχικά πρατήριο υγρών καυσίμων όπου με την απειλή όπλου επιχείρησαν να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό χωρίς να τα καταφέρουν, καθώς ο υπάλληλος του πρατηρίου κατάφερε να διαφύγει. Στη συνέχεια, αμέσως μετά πήγαν σε άλλο πρατήριο υγρών καυσίμων σε κοντινό σημείο όπου με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από το ταμείο.
Αστυνομικοί της ‘Αμεσης Δράσης κατάφεραν μετά απο αναζητήσεις στην περιοχή εντόπισαν τον 18χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς οπού ταυτοποιήθηκε ως δράστης των παραπάνω αξιόποινων πράξεων ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε αεροβόλο πιστόλι.
Επιπρόσθετα, λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής ο 17χρονος ο οποίος είχε ταυτοποιηθεί ως συναυτουργός μαζί με τον 18χρονο ενώ κατασχέθηκε και ρουχισμός που είχε χρησιμοποιήσει κατά τη διάπραξη των ληστειών.
Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Φεγγάρι του Κάστορα”: Πότε θα δούμε τη μεγαλύτερη πανσέληνο του έτους – Από πού πήρε το όνομά της
 - Θέλουν την Ουκρανία σε «μαντρί»! Οι τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με το μέλλον της χώρας
 - ΗΠΑ: Η κυβέρνηση θα καταβάλει στους φτωχούς Αμερικανούς τη μισή επισιτιστική βοήθεια για τον Νοέμβριο
 - Σταθερά πρώτη η Νέα Δημοκρατία σε ακόμα μία δημοσκόπηση
 - Γάζα: Δηλώσεις Φιντάν μετά τη διάσκεψη ισλαμικών χωρών
 - Βίντεο – σοκ από Ρώμη: Απανωτές καταρρεύσεις στον “Πύργο των Κόμηδων” κοντά στο Κολοσσαίο
 - Ν. Ανδρουλάκης: Όχι πολυφωνία από τα κορυφαία στελέχη, να έχουμε ενσυναίσθηση και συναντίληψη μέχρι τις εκλογές
 - Σέρρες: Ζωονόσοι αφανίζουν το 1/5 των ζώων – 20.000 οδηγήθηκαν στη σφαγή λόγω ευλογιάς το τελευταίο τρίμηνο
 - Α. Διαμαντοπούλου: Το επερχόμενο συνέδριο είναι η μεγάλη ευκαιρία για να αναταχθεί το κόμμα
 - Το «σκοτεινό» σενάριο που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ
 
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					








