Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή, εννέα χιλιόμετρα, ανατολικά, βορειοανατολικά της Κάτω Αχαΐας.
Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, ο σεισμός είχε μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν 12 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Πάτρας.
Νωρίτερα, στις 15:58, σεισμός μεγέθους 4,1 Ρίχτερ σημειώθηκε 26 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Πύργου, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ηλείας και Ζακύνθου.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Διασύνδεση αγοράς εργασίας – σχολείων: Μητρώο εθελοντών ψηφιακής διακυβέρνησης στην Κεντρική Μακεδονία
- Παρέμβαση Τσίπρα κατά Μητσοτάκη για το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη
- ΤτΕ: Στα 16,7 δισ. ευρώ τα έσοδα απο τον τουρισμό στο οκτάμηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου 2025
- H ηλικία των επενδυτών αλλάζει την αγορά ακινήτων στην Αθηναϊκή Ριβιέρα: 1 στους 4 κάτω των 40 ετών
- Για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες θα μείνει στη φυλακή ο Σαρκοζί
- Σοκ στα Τρίκαλα: Συνελήφθη 18χρονος για τη δολοφονία της μητέρας του
- Σ. Φάμελλος από την Κομοτηνή: «Η ελληνική περιφέρεια εκπέμπει SOS από τον πρωτογενή τομέα μέχρι τη μεταποίηση»
- ΣΕΚ: Ανεπανόρθωτη η καταστροφή από τη θανάτωση προβάτων Πελαγονίας χωρίς τη διατήρηση DNA
- Αυστρία: Πρώτη απέλαση Αφγανού από το 2021
- Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζέι Ντι Βανς έφτασε στο Ισραήλ