Κεραμέως: 16.500 νέες προσλήψεις στο Δημόσιο – Πού θα δοθεί προτεραιότητα

Περισσότερες από 16.500 νέες προσλήψεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν στο Δημόσιο, με προτεραιότητα την Υγεία, όπως ανακοίνωσε η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως.

Η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό skai, και την εκπομπή “Καλημέρα”, ανέφερε μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

“16.500 χιλιάδες (νέες προσλήψεις στο Δημόσιο) εγκρίθηκαν από το υπουργικό συμβούλιο πριν από μερικούς μήνες, προφανώς σε όλους τους τομείς και σε όλα τα υπουργεία. Θα έλεγα ότι δώσαμε μια ιδιαίτερη έμφαση ως υπουργικό συμβούλιο σε τρεις άξονες. Ο πρώτος είναι ο ευαίσθητος χώρος της υγείας. Σας θυμίζω ότι ήταν προεκλογική εξαγγελία του Κυριάκου Μητσοτάκη, η ενίσχυση του τομέα της υγείας. 6.500 μόνιμοι διορισμοί απ΄ευθείας στην υγεία. Δεύτερος τομέας ότι έχει να κάνει με την κλιματική κρίση, με την προστασία των δασών μας, άρα θα έλεγα ειδικότητες που πάνε να ενισχύσουν ακριβώς αυτόν τον κλάδο. Και ένας τρίτος τομέας ότι έχει να κάνει με την υλοποίηση έργων του Ταμείου Ανάκαμψης που απαιτούν ανθρώπινο δυναμικό”.

(photo: intime)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί