Υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή αναμένονται στην χώρα το Σάββατο, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.
Ωστόσο, από τις βραδινές ώρες αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά. Η θερμοκρασία αναμένεται να ξεπεράσει τους 34-35 βαθμούς Κελσίου σε αρκετές περιοχές τόσο στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά όσο και στην Κρήτη.
Τοπικά σε τμήματα της Θεσσαλίας, της Δυτικής Πελοποννήσου και της Ανατολικής Στερεάς είναι πιθανό η θερμοκρασία να ξεπεράσει τους 36 βαθμούς Κελσίου.
Από τις βραδινές ώρες αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες σε τμήματα του Ιονίου, της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς και πιθανώς της Βορειοδυτικής Πελοποννήσου.
Οι καταιγίδες κυρίως στο Βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο είναι πιθανό να είναι ισχυρές και να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις έως μεγάλου μεγέθους.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας και προς τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν και σε τμήματα της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της Θράκης και πιθανώς του Βορείου Αιγαίου.
(φωτο:pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τεράστιο το κόστος του νέου πολέμου: Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα
- Πρωταπριλιά σήμερα;
- Ο ΥΠΕΞ του Ιράν λέει ότι λαμβάνει “μέσω φίλων” μηνύματα από τον Αμερικανό ειδικό απεσταλμένο Στιβ Γουίτκοφ
- Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας
- Δίωξη για ανθρωποκτονία εις βάρος της 77χρονης για τον θάνατο του 82χρονου συζύγου της στα Κουφάλια
- Ο e-ΕΦΚΑ παρουσίασε το νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα – Ψηφιακή αναβάθμιση για πολίτες και επιχειρήσεις
- Έκτακτη τηλεδιάσκεψη για την Ενέργεια – Ισχυρή σύσταση στα κράτη-μέλη για το Σχέδιο Δέκα Σημείων
- Το Ιράν έχει τη βούληση να βάλει τέλος στον πόλεμο αλλά ζητά εγγυήσεις, σύμφωνα με τον Πεζεσκιάν
- Δεν είναι… νυχτερινό κλαμπ, αλλά αυτοκινητόδρομος στην Κίνα, Vid
- Οι ΗΠΑ εμπρός σε ένα μεγάλο δίλημμα – Τι θα πράξουν;









