Κασιδιάρης και ΚΚΕ κρίνουν την νίκη στον Δήμο της Αθήνας

Ποιά τα ποσοστά...

Ο Ηλίας Κασιδιάρης με τους «Έλληνες» και μαζί με το ΚΚΕ θα είναι ρυθμιστές στον δήμο της Αθήνας καθώς μπορούν να δώσουν την νίκη ή στον Κώστα Μπακογιάννη ή στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, τον Χάρη Δούκα.

Στον Δήμο Αθηναίων με ενσωματωμένο το 100% ο Κώστας Μπακογιάννης (ΝΔ) συγκεντρώνει ποσοστό 41,35% και βγήκε πρώτος αλλά όχι νικητής αφού δεν κατάφερε να «πιάσει» το 43%!

ΣτηΝ δεύτερη θέση «κλείδωσε» ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας, καταγράφοντας ποσοστό έως αυτή την ώρα 14,22%, ενώ τρίτος έρχεται ο υποψήφιος με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος βρίσκεται στο 13,3% και κοντά του βρίσκεται ο υποψήφιος με το ΚΚΕ Νίκος Σοφιανός που συγκεντρώνει 12,82%.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης απέσπασε το ποσοστό του 8,33% και ακολουθούν οι Κωνσταντίνος Παπαδάκης με 6,09% και η Ελένη Παπαδοπούλου με 3,80%.

Δεδομένου ότι όλοι οι υπόλοιποι έχουν δηλώσει στήριξη στον Χάρη Δούκα, παρά το γεγονός ότι ξεκινάει από πολύ «χαμηλά», το ποσοστό του Ηλία Κασιδιάρη και αυτό του ΚΚΕ θα κρίνουν εν πολλοίς την νίκη.

Πάντως ο κ. Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος του ΚΚΕ, τέταρτος στηΝ μάχη για την δημαρχία της Αθήνας με ποσοστό 12,85%, με δηλώσεις του τόνισε ότι δεν θα στηρίξει κάποιον στον β’ γύρο.

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί