Καραμανλής: Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι, δεν θα κρυφτώ από καμία ασυλία

Τι δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής μίλησε στην Βουλή στην συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που έχουν καταθέσει κόμματα της αντιπολίτευσης με τα θέμα των Τεμπών να βρίσκεται στο επίκεντρο!

Ο Κώστας Καραμανλής ένας από τους «πρωταγωνιστές» της τραγωδίας των Τεμπών παραιτήθηκε λίγο μετά το τραγικό δυστύχημα όπου σκοτώθηκαν 57 άνθρωποι!

«Κανείς μας, πόσο μάλλον εγώ, δεν μπορώ να νιώσω τον πόνο για την απώλειά τους. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος που να μην θέλει να λάμψει η αλήθεια. Τοποθετούμε αποκλειστικά και μόνο θεσμικά. Από τον Οκτώβριο είχα ζητήσει να καταθέσουν πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα Τέμπη. Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι, δεν θα κρυφτώ από καμία ασυλία», τόνισε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής μιλώντας στην Βουλή κατά την διάρκεια της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση.

«Ωστόσο, η τραγωδία των Τεμπών γίνεται καθημερινά αντικείμενο μικροκομματικής εκμετάλλευσης. Ποτέ δεν επιδιώξαμε την φυσική εξόντωση των πολιτικών μας αντιπάλων, σε περιπτώσεις όπως αυτές με τις τραγωδίες με τη Μάνδρα και το Μάτι», προσέθεσε. 

Συμπλήρωσε ανάμεσα σε άλλα:

«Η αντιπολίτευση με κατηγορεί γιατί η σύμβαση 717 ολοκληρώθηκε τον Σεπτεμβρίου του 2023 και όχι νωρίτερα. Αν κάποιοι καθυστέρησαν ήταν αυτοί που είχαν την ευθύνη το 2016-2017-2018 (…) Αν η κυβέρνηση της ΝΔ διέκοπτε την 717 το ελληνικό δημόσιο θα επέστρεφε χρήματα (…) Ήταν πολλά τα μοιραία λάθη, όχι ένα, δυστυχώς (…) Την μοιραία νύχτα υπήρξε συσσώρευση λαθών».

eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί