Κ.Κυρανάκης σε Π.Πολάκη: «Είσαι κότα λυράτη»

Δεν άρεσαν οι ερωτήσεις του βουλευτή της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ...

Χαμός έγινε στην Προανακριτική Επιτροπή με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Γκιόλα να σηκώνεται από το έδρανό του και να σπρώχνει βίαια τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Κυρανάκη, με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να αποκαλεί τον Παύλο Πολάκη «κότα λυράτη»

Η έντονη λεκτική διαμάχη ανάμεσα στον Κ.Κυρανάκη και τον πρώην αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, έγινε με αφορμή την προανακριτική για τον Παπαγγελόπουλο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Π.Πολάκης έδειξε να προβληματίζεται από τις εύστοχες ερωτήσεις του βουλευτή της ΝΔ, αρνούμενος να απαντήσει, με αποτέλεσμα ο κ. Κυρανάκης να τον αποκαλέσει «κότα λυράτη» και τον Ι. Γκιόλα να σηκώνεται και να τον απωθεί.

Εκνευρισμένος ο Π. Πολάκης αποχώρησε ενώ όταν τα πνεύματα ηρέμησαν ο κ. Γκιόλας ζήτησε συγγνώμη για την «χειροδικία» εναντίον του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται ο διάλογος ήταν ο εξής:

  • Κ. Κυρανακης: Γιατί ο Τσιπρας επέλεξε για υπουργό τον Παπαγγελόπουλο;
  • Π. Πολακης: Είναι δικαίωμα του πρωθυπουργού να επιλέγει τους υπουργούς σύμφωνα με την κρίση του
  • Κ. Κυρανάκης: Δεν σε ενοχλεί που έκανε έναν δεξιό υπουργό δικαιοσύνης;
  • Π. Πολάκης: Εσένα δεν σε ενοχλεί που έκανες τόσο αγώνα και ο Μητσοτάκης έκανε τελικά υπουργούς του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ; Χρυσοχοΐδη, Θεοδωρικάκος, Λίβανιο; Εσένα δεν σε ενοχλεί αυτό σαν δεξιό;
  • Κ. Κυρανάκης: Είσαι κότα και δεν απαντάς.
  • Π. Πολάκης: Δεν θα δεχτώ άλλες ερωτήσεις απ’ αυτόν

Σε εκείνο το σημείο, ο κ. Κυρανάκης αποκάλεσε τους βουλευτές της αντιπολίτευσης κότες, με τον Γ. Γκιόλα να σηκώνεται και να τον σπρώχνει, φωνάζοντάς του να φύγει!