Κ.Κυρανάκης: Αυτή θα είναι η επόμενη μέρα για τους Έλληνες (ΒΙΝΤΕΟ)

«Έρχεται παγκόσμια οικονομική κρίση»...

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Κυρανάκης, βρέθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, μαζί με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Ζαχαριάδη.

«Είμαστε περήφανοι που διαλέξαμε πρώτα τον άνθρωπο από την οικονομία. Είμαστε περήφανοι που είμαστε μέσα στα 5 καλύτερα παραδείγματα υγειονομικής διαχείρισης στον κόσμο. Αυτό θα έχει κάποιες αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία», ξεκίνησε και εν συνεχεία αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα:

«Όπως μέχρι σήμερα η κυβέρνηση εγγυήθηκε τα οικονομικά μέτρα, ώστε να μην γίνουν απολύσεις, οι οποίες απαγορεύτηκαν και στηρίχθηκαν οι επιχειρήσεις που έκλεισαν είτε μειώθηκε ο τζίρος τους, αυτό θα συνεχίσει να γίνεται, φυσικά στα οικονομικά μέτρα, που αντέχει η χώρα. Δεν έχουμε άπειρα χρήματα, γι’ αυτό δεν έχουμε επιλέξει να τα ξοδέψουμε όλα από την αρχή όπως προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να κρατήσουμε δυνάμεις για την οικονομική κρίση που έρχεται.

Αυτή η κρίση ξεπερνά κατά πολύ την Ελλάδα και την Ευρώπη. Θα υπάρξουν έκτακτα μέτρα, τα οποία θα μας ξεπερνούν σαν κυβέρνηση, εννοώ θετικά μέτρα. Φυσικά, όμως, υπάρχουν και δυσοίωνες προβλέψεις, καθώς επιλέξαμε, όπως είπα, να σώσουμε ανθρώπινες ζωές και όχι να κρατήσουμε ανοιχτή την οικονομία. Δεν μπορείς να έχεις και τα δύο».

Δείτε το βίντεο:

ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί