Το βίαιο περιστατικό είχε σημειωθεί έξω από νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο του Ηρακλείου, με τον 49χρονο να τραυματίζεται και η κατάληξη να είναι η πολυήμερη νοσηλεία του στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με την συνήγορο υπεράσπισής τους Αλεξάνδρα Σπανάκη, οι δυο κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι σε καμία περίπτωση δεν είχαν ανθρωποκτόνο πρόθεση, ούτε καν πρόθεση να του προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό, ενώ υποστήριξαν πως αν και του ζήτησαν αρκετές φορές συγνώμη επειδή κατά λάθος τον έκαψαν στο χέρι με καύτρα από τσιγάρο, ο ίδιος δεν την δέχθηκε και ήταν αυτός, όπως τόνισαν, που προκάλεσε τη συμπλοκή.
Η συνήγορός τους μάλιστα αναφέρθηκε σε τραύματα που δεν είχαν τη σοβαρότητα που υποστηρίχθηκε και δημοσιοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή, ενώ σημείωσε ότι στην υπόθεση αποτελεί απορία, γιατί δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα άλλα άτομα που είχαν εμπλοκή και ο βαθμός της συμμετοχής τους, έχει καταγραφεί και σε βίντεο.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Ουρανία Μωραΐτη / photo: freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κλοπή 3 πινάκων από μουσείο κοντά στην Πάρμα της Ιταλίας
- Επιστήμονες ανακάλυψαν τεράστιο απολίθωμα δεινοσαύρου 66 εκατομμυρίων ετών – μαζί με το δέρμα του! (Photo)
- Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας από 1η Απριλίου – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- Επίθεση των Φρουρών της Επανάστασης σε βιομηχανία στο νότιο Ισραήλ
- Ανακαλύφθηκε άθικτο ελληνικό πλοίο 2.400 ετών στη Μαύρη Θάλασσα – Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ερευνητές (Photo)
- Περισσότεροι από 1.200 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο από την έναρξη του πολέμου
- Υπό έλεγχο η φωτιά σε ρωσικό λιμάνι που διαχειρίζεται χιλιάδες βαρέλια πετρελαϊκών εξαγωγών – Προκλήθηκε από ουκρανικό drone
- Πακιστάν: Ενώ μιλούσαν για πόλεμο… συνέβη αυτό (ΒΙΝΤΕΟ)
- Ο Νετανιάχου διέταξε τον στρατό να “επεκτείνει τη ζώνη ασφαλείας” στον νότιο Λίβανο
- Την Τρίτη 31/3 η κηδεία της Μαρινέλλας – Σε προσκύνημα η σορός της στη Μητρόπολη Αθηνών









