Η βιολογική επίθεση από την Τουρκία συνεχίζεται- Άλλοι 2 θετικοί μετανάστες έφτασαν Λέσβο

Συνολικά τέσσερα τα κρούσματα σε μετανάστες στο νησί της Λέσβου μετά την άφιξη 2 ακόμα μεταναστών που έφτασαν στο νησί στις 6 Μαΐου, και βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Σημειώνεται ότι την Τρίτη είχαν εντοπίστει και άλλα δύο κρούσματα, επομένως τέσσερις από τους 70 μετανάστες που έφτασαν στο νησί από την Τουρκία, είναι θετικοί στον φονικό […]

Συνολικά τέσσερα τα κρούσματα σε μετανάστες στο νησί της Λέσβου μετά την άφιξη 2 ακόμα μεταναστών που έφτασαν στο νησί στις 6 Μαΐου, και βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Σημειώνεται ότι την Τρίτη είχαν εντοπίστει και άλλα δύο κρούσματα, επομένως τέσσερις από τους 70 μετανάστες που έφτασαν στο νησί από την Τουρκία, είναι θετικοί στον φονικό ιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κρούσματα εντοπίστηκαν στο πλαίσιο δειγματοληπτικού ελέγχου.

Τα κρούσματα δεν βρίσκονται στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια, αλλά σε ειδικές δομές καραντίνας.

Η δομή βρίσκεται σε χώρο που νοίκιασε το Υπουργείο Μετανάστευσης σε συνεννόηση με το Δήμο Δυτικής Λέσβου, κοντά στην παραλία Ευθαλού, κοντά στον Μόλυβο και πολύ μακριά από τη δομή της Μόριας.

Ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου εξέφρασε την έντονη ανησυχία του με ανάρτησή του στο Facebook, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο οι θετικοί στον ιό μετανάστες να αποτελούν «εσκεμμένη ενέργεια» της γειτονικής χώρας.

«Τα “δώρα” της γείτονος είναι πλέον εξαιρετικά επικίνδυνα. Ας σκεφτούν επιτέλους κάποιοι και την πιθανότητα να είναι και εσκεμμένες οι ενέργειες αυτές» γράφει χαρακτηριστικά ο Ταξιάρχης Βέρρος.

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί