Σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train, η εταιρεία διερευνά τα αίτια της βλάβης, ενεργοποίησε τις προβλεπόμενες διαδικασίες και μερίμνησε για την αποστολή μηχανών από το Λιανοκλάδι, που έφτασαν στο σημείο στις 14:20 προκειμένου να μεταφέρουν την αμαξοστοιχία στον σταθμό του Λιανοκλαδίου, όπου έγινε η αποβίβαση των επιβατών.
Μετά την άφιξη στον σιδηροδρομικό σταθμό Λιανοκλαδίου, οι επιβάτες μεταφέρθηκαν στον τελικό τους προορισμό με λεωφορεία της Hellenic Train, ενώ ορισμένοι εξ αυτών επέλεξαν να συνεχίσουν το ταξίδι τους με την επόμενη αμαξοστοιχία, με προορισμό, επίσης, την Αθήνα.
«Το προσωπικό της Hellenic Train προσέφερε σνακ και νερό στους επιβάτες κατά την αναμονή τους και στάθηκε στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή ώστε να περιορίσει κατά το δυνατόν την ταλαιπωρία τους.
Η Hellenic Train καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της και διερευνά τα αίτια της βλάβης».
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σεισμός 4,5 Ρίχτερ ανοιχτά της Παλαιοχώρας Χανίων
- Συνελήφθη 41χρονος έγκλειστος στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Αλικαρνασσού
- Η δήλωση Τραμπ για τα αεροσκάφη που βρέθηκαν στο στόχαστρο επίθεσης σε βάση της Σαουδικής Αραβίας
- Η απειλή της Τεχεράνης στις ΗΠΑ εάν πληγούν ενεργειακές υποδομές της
- Ξαφνική…αφωνία για την επίθεση σε ελληνικό πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα – Ποιούς «δείχνουν» οι δηλώσεις Κικίλια
- Συνελήφθησαν 18χρονος και 27χρονος για ληστεία στον σταθμό Μετρό «Αγία Μαρίνα»
- Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στην Αττική- Κατασχέθηκαν 51 κιλά κάνναβης
- Β. Κικίλιας: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τους Έλληνες ως προς τις επιπτώσεις του πολέμου»
- «Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου»- Ο εμβληματικός πίνακας του Ντελακρουά “ταξίδεψε” στο Μεσολόγγι
- Άγκυρα: Το Ιράν αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμιξη για τους πυραύλους κατά της Τουρκίας









