Γεωργούλης: «Ο Αλέξης που πέφτουν οι γυναίκες πάνω του βίασε;» λέει φίλος του

Φίλος του ηθοποιού και ευρωβουλευτή, μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι», λέγοντας ότι πέρασαν μαζί το Πάσχα.

Περιέγραψε δε, και πώς ήταν ο Αλέξης Γεωγρούλης, λίγες ώρες πριν κυκλοφορήσει στα μέσα ενημέρωσης, η είδηση για την καταγγελία εναντίον του.

Πιο αναλυτικά, ο Γρηγόρης Καλαγιάς, είπε: «Μαζί περάσαμε το Πάσχα, φάγαμε, ήπιαμε, περάσαμε ωραία μέχρι τις 04:00 το πρωί που ήμασταν μαζί, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Το πρωί που τον περίμενα για τα γενέθλια της κόρης μου κάτι κατάλαβα ότι γίνεται από Βρυξέλλες, μιλάνε και μου λέει τι έγινε.

Λέω, έμαθα μετά τι έγινε. Δεν κλονίστηκα καθόλου. Τίποτα, απλώς είναι άδικο αυτό που γίνεται. Να πιστέψω δηλαδή πως ο Αλέξης που πέφτουν οι γυναίκες πάνω του, ότι βίασε; Που δεν σήκωσε ούτε σε μυρμήγκι χέρι; Εάν είναι δυνατόν, είναι εξωφρενικά αυτά που γίνονται. Αυτά ας τα λουστούν οι πολίτικοί. Όλοι οι φίλοι είμαστε μπροστά και τον στηρίζουμε. Βάζουμε το χέρι μα στο Ευαγγέλιο. Ένα παιδί άριστο, ένας άνθρωπος που δίνει τον εαυτό του για όλους. Τον κατηγορούν τώρα για βιαστή;».

Μία ακόμη φίλη του ηθοποιού, η Μαρία, έκανε τις δικές της δηλώσεις στην εκπομπή, τονίζοντας ότι δεν έχει ικανό τον ηθοποιό να έχει διαπράξει αυτό για το οποίο κατηγορείται. «Λέω δεν μπορεί αυτό να το έκανε ο Αλέξης. Η κυρία αυτή η συγκεκριμένη, έχει ισχυρούς ανθρώπους δίπλα της που μπορούσε να τα βγάλει και δημόσια στα κανάλια» είπε η γυναίκα.

Τέλος, ο Νίκος Ντάκας, επίσης φίλος του Αλέξη Γεωργούλη, επισήμανε: «Με προβληματίζει και με στεναχωρεί πάρα πάρα πολύ. Και ο χρόνος με προβληματίζει και ότι πραγματικά θεωρώ ότι δεν είναι αλήθεια αυτά που καταγγέλλονται. Εγώ τον άκουσα δυνατό και ψύχραιμο, όπως είναι πάντα ο Αλέξης, μπορεί να αντιμετωπίζει αυτές τις καταστάσεις, είτε καλές είτε κακές και φοβερά στεναχωρημένο».

(megatv – φωτο:intime)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί